la roche posay – eye-make up remover (recension)

Det är något särskilt med att köpa hudvårdsprodukter på apoteket. Det bara känns så hederligt på något sätt. Det känns som man verkligen unnar sin hud det där bästa. När hudvårdsmärket sen är franskt, då är det rena rama jackpotten!

La roche posay är ett härligt skönhetsmärke från just frankrike och idag vill jag tipsa om deras ögonmake-remover. Den är mild och svider inte alls i ögonen. Detta uppskattar jag enormt eftersom mina ögon är mycket känsliga och borttagningsmedel ofta kan svida.

La roche posay hemsida är urusel och verkligen inget framgår och den är oerhört rörig. Exakt prisuppgift kan jag därmed inte ge. Men en snabb googling hos Beleza visade att priset enligt henne låg på cirka 135 kr.

Nivéa gör ju en riktigt bra budget remover och därmed är det svårt för mig att motivera det höga priset på denna remover. För mig är ögonsminkremovers kanske inte det jag vill lägga pengarna på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *