Livets njutning


Ibland, oftast på fredagens eftermiddag, ringer jag David och säger “ska vi inte ta och köpa allt vi är sugna på i Saluhallen”. Det brukar bli de allra bästa fredagarna. Då köper vi bubbles, korvar, ostar, marmelader, kex, bröd och som senast det franska smöret. Sen sitter vi där och äter och bara njuter och äter och suckar och säger att nu kan man ju bara inte ha det bättre.

Idag var första arbetsdagen och det har varit en riktigt rolig dag. Mycket att göra, några galenheter att rodda i och spring mellan utredningar, möten och förhör. Jag älskar när dagen bara hux flux har gått. Då har man kul på jobbet! Nu sitter jag i soffan och klipper med ögonen och undrar om det är ok att gå och sova kl 20.00 på en tisdag. När man är 27 år?

Efter jobb gick jag raka vägen och rullade ut min yogamatta. 30 min core and lower back senare och min rygg var betydligt mindre svidig. En het dusch och en stor portion rödbetsrisotto med feta och jag lovar er, jag är verkligen redo för sängen. Så det är nog vad jag ska göra. Krypa ner i sängen, med te och min braiga bok – Leif GW Perssons nya – och så ska jag ligga där under täckena och purra.

Inte hade jag kunnat be om en härliga start på jobbåret 2014. Mätt, varm, glad, stolt och belåten. Precis så vill jag känna hela långa året!

4 Responses

  1. Lyxigt att shoppa loss i Saluhallen! Vilken härlig första dag på jobbet och kväll! Du inspirerar mig att bli bättre på att njuta av vardagskvällarna. Kul med mer personliga inlägg!

  2. Cuntless Lux skriver:

    jag älskar att göra det. handla allt som man tycker ser gott ut. =) livets njutning! Vad fint du skrev, det gjorde mig jätteglad. Tack! ja, jag har fått feeling för att ha mer en livsstilsblogg. mer utrymme för olika typer av inlägg. hur är det med dig?

  3. Vad kul! Det är bra, skönt att jobba igen och få lite rutiner. Jobbar i Lund en del nu vilket är lyx! Har för mig att du också gör det? Hade du velat ta en lunch någon dag?

  4. Cuntless Lux skriver:

    Det hade vi absolut kunnat göra. Maila mig ditt nummer så hör jag av mig! Kul initiativ!
    Kram på dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *