Vecka 21

Det är fredag och jag träder in i vecka 21. Jag har verkligen haft en sådan lyxgraviditet men nu bara den senaste veckan har jag känt mig lite ur fas. Det gör ont både här och där, och med där menar jag ”där”. Min barnmorska är inte den smidigaste lilla duva och när jag ringde och sa ”det känns liksom som att det tynger mellan benen” så sa hon ”det är väl inte bebisen som håller på att komma? För det är ju inte bra”…………. ?????? Det fattar även en förstföderska som jag att det inte vore bra. Åh herre, nej en liten duva är hon inte. Hon är inte heller så bra på att lugna ned mig, uppenbarligen. 
Kashmirtröja – ellos (så bra kvalité för en så bra peng)
Gravidbyxa – H&M

Men jag känner mig ändå glad. Lilla krypis har börjat kännas där inne och jag blir alldeles sprallig var gång. Det är som en liten fågelunge som pickar. Hen satte igång rejält häromdagen när jag åt indiskt. Så då vet vi det, jag bär ett barn med orientaliska preferenser. Jag känner mig fin, kroppsnöjd och verkligen njuter av att få sakta ner vardagstempot. Men ett välsignat tillstånd!? I beg to differ.

Nu är det bara några få timmar kvar av denna vecka som varit helt sjuk. Det har varit non-stop från sekunden jag vaknade i måndags. Några timmar och sen helg. Så otroligt skönt. Jag hoppas du får ett fint avslut på denna jobbvecka. Vad händer för dig i helgen?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

tack hjärtat! jag måste säga att det är hemskt mysigt faktiskt.

anettan
9 år sedan

Så fin du är med din fina mage. Det strålar om dig! Kram anette

vardagskonst
9 år sedan

Men Frida, byt barnmorska om det inte känns riktigt bra! Jag vet inte hur jag hade tagit mig igenom den här graviditeten utan min barnmorska som faktiskt är ett helt otroligt bra stöd. Från början tänkte jag att det inte spelade någon roll men ju mer jag träffar min BM desto säkrare blir jag på hur viktigt det är att känna att man har en bra, professionell stöttepelare att luta sig mot emellanåt.

Och du, du ser strålande ut. Jag håller med ovanstående: "motherhood looks good on you".

Massa kram <3

Bakom dörr nr. 11
9 år sedan

Åh vad mysigt med en liten bebis, stort grattis !!
Önskar dig en skön helg.
Kram Pia

Boklusen
9 år sedan

Vad roligt att du ska få en baby! Du har en så spännande tid framför dig. Mysigt!

Ajna
Ajna
9 år sedan

Åh, fina du! Första bilden i inlägget är också det vackraste bild jag sett på dig hittils. Motherhood looks good on you!

Linda
9 år sedan

Vad fin du är.
Här känns det som att jag har åldern emot mig för att bli gravid, men men bara att kämpa på.
Min helg har redan börjat för denna vecka är jag ledig Fredag- Söndag
Så ikväll svidar jag om och tar mig till en fest
Imorgon blir det nyttig göra här hemma, nämligen operation fixa ordning i källaren.
På Söndag bär det av till Julita julmarknad, för att sedan avsluta med ett besök i Katrineholm där jag ska fira min fars dag.
Ha en underbar helg
Kram Linda

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x