En riktigt mysig vardagskväll

Idag stack David iväg tidigt tidigt för att plåta ett fotojobb i Göteborg över dagen. Han kommer komma hem sent så igår kväll passade vi på att äta riktigt gott, titta på Brooklyn Nine-Nine på Netflix och dricka kvällste på balkongen och snickesnacka. Jag svängde ihop världens snabbaste, enklaste men världsgodaste middag. Chevré chaud! In med fyra brödskivor på en ugnsplåt, toppa med en skiva chevré och gratinera varmt och snabbt i några minuter. Under tiden lägger du sallad på en tallrik, svänger ihop en dressing och rostar pinjenötter. Sen ska allt på salladen och så klart! Jag lovar, denna middag tar max 10 minuter att göra men känns restauranglyxig!

Idag är det mammagrupp på BVC och sen ska vi traska iväg och luncha ihop. Och på tal om mammagrupp har jag börjat finurla lite på en mamma-meetup så håll utkik här i bloggen så skriver jag mer snart! 

UPDATE: Haha, preciiiis när jag publicerat detta inlägg ringde David och sa att han var på väg tillbaka. Kunden behövde boka om till nästa vecka. Oh, the life of a freelancephotographer. Så jag får väl dra med honom till BVC! =) Och ja, det är utmanande att vara ihop med en frilansare när man har kontrollbehov deluxe. Frilansjobb = omöjligt att kontrollera

No Responses

  1. frökensöt skriver:

    Ja skolstart är stort, nästan större för mammorna tror jag 😉 kram!

  2. Frida Svensson skriver:

    haha ja det kan jag tänka mig!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *