De senaste dagarna genom telefonen

 I tisdags åkte David till Tunisien och jag och krypis var deppiga.

 Men så fick vi veta att vi skulle hänga hela veckan med morfar, moster, farmor och farfar och massa vänner och då blev vi genast mycket muntrare.

 Jag har kollat Homeland i timmar och lilla krypis har nappat på min mage tillsammans med lilla kaninsnuttisen.

 Sommaren kom och jag var barbent. T-shirt från HM, kjol från soaked in luxury, väska från Whyred och sommarskon nummer ett – Converse.

 Pyjamasklädd liten Estrid som lekte av sig i gymmet innan läggdags. Alltså ÄLSKAR babygymmet. Jag kan lägga henne där och så underhåller hon sig själv och jag kan äta frukost och kolla Nyhetsmorgon, eller gå runt och plocka och fixa. Idag satt hon i babysittern i nästan en timme och jag kunde duscha OCH tvätta håret, sminka mig, klä mig, packa sköterskan och byta på henne innan vi smet iväg. 

 Sommarklädd i fjärilsbody från Polarn & Pyret.

 Sailorklädd krypis redo för frukost hos Sara och Andreas. I veckan dukade de upp finfrukost hemma och vi hade jättetrevligt tills krypis spydde ner min kjol. Då blev stämningen lite tryckt. 

 Krypis slocknade redan vid åtta en kväll och chockad av all ledig tid jag helt plötsligt fick stylade jag om där hemma. Pappa spikade upp tavlor och jag bytte lampa i hallen. Bättre bilder kommer i ett inlägg framöver.

 Diptyque och Skultuna!

 Stylade om en fönsterkarm. Vogue Russia blev perfekt avställningsyta för lampan från Watt & Veke. Lite doftljus, orkidés och Skultunakruka. Love it!

 Shoppingdjävulen satte sina klor i mig och jag gjorde mitt första inköp på Svenskt Tenn. Två ljusstakar blev det och jag läääängtar tills de kommer så jag får visa er. Köpte självklart något designat av Estrid Ericsson. A tribute to my little baby. 

 Lunchade på kallis med krypis och en annan Sara-vän. Jag åt en deprimerande chevrésallad och sen fick vi fly fältet när krypis mycket högt och ljudligt deklarerade att allt var skit just precis nu. Fick tillslut genomsvettig kasta mig ner på gräset i skuggan och ge henne mat. Oj oj oj vad de små liven håller en sysselsatt. 

 Vi fikade på Slottscafeét och hon ville inte ligga i vagnen så hon fick vara i famnen. Men som den oruttade mor man är hade jag ingen tunn mössa så jag fick vira in hennes söta lilla huvud i en liten handduk. Vips var hon en amish-baby och mitt hjärta typ imploderade i bröstet av kärlek.

 Fredagsmys hos morfar och jag tyckte krypis kunde va fredagsfin i klänning. Hon verkade inte helt såld på outfiten och jag bara var tvungen att fota. Alltså hur gullig är hon inte!? Älskade lilla parvel, hon har så mycket miner och lurt för sig.

 Pappa gjorde egen pizza till fredagsmyset. Blev en klar succé!

 Idag åt vi finfrukost på det hotell min vän Emelie jobbar på. Pancakes, frukt, bacon, kaffe, juicer, croissanter och mycket mer. Estrid var lördagsfin i sin lilla lejonklänning från Polarn & Pyret. Sen gick vi hem och väntade på att David skulle komma hem från sin Tunisienresa. 

Hem kom han med buller och bång. Jag fick taxfree från Diptyque och tryfflar. Älskar doftljusen därifrån. Nu ska vi tända ljus, äta pizza och godis. Estrid somnade vid 20.00 idag igen och just precis nu är jag så lycklig över min familj och att vi har varandra och att vi mår bra. Jag är så pass lycklig över min mans hemkomst att det är helt ok att han vill kolla U21-fotboll! 

Imorgon ska stora tjejligan träffas och äta brunch hemma hos Gabbi. Vilken vecka va!? Det är så man vill nypa sig i armen om man kanske inte drömmer eller kan det vara så här mycket mys i ett liv? 

Ha nu en underbar kväll alla fina där ute så hörs vi imorgon!

11 Responses

 1. vardagskonst skriver:

  Alltså Krypisens minspel <3 och den där lejondressen är såå fin, vi har en likadan till Leo, fast med byxorna 🙂

 2. Frida Svensson skriver:

  ja hon är så himla lurig på något sätt. ger små förstulna blickar och så ler hon. lilla skitungen! vad gulligt om leo har leobyxor! <3

 3. Caroline skriver:

  Så SÖT hon är!!

 4. Emmas Mamma skriver:

  Herregud vad hon ar sot! Hon liknar sin mamma tycker jag. Alskar hennes min i finklanningen! 🙂

 5. Frida Svensson skriver:

  hi hi ja hon är sjukt gullig! och jag ÄLSKAR när du säger att hon är lik mig. hon är så rolig! den vilda bebisen!

 6. Frida Svensson skriver:

  couldn't agree more! 😉

 7. frökensöt skriver:

  sötloppa! Ja Idun är sjuk och vi vet inte i vad, det tär på oss alla. hjärtat värke roch man vill inte tänka det där värsta, då kan jag inte andas. tänk att du tänker på oss <3 det värmer.

 8. Lotta skriver:

  En sån liten sötis ni har! Kram! En riktig liten luris 😉

 9. Frida Svensson skriver:

  haha ja hon är rolig den lille bebisen! 😉

 10. Frida Svensson skriver:

  men usch och fy! mitt mammahjärta gråter för er skull! det är ju det värsta att ens barn inte har det bra! om du vill snacka/skriva av dig så är jag här! Kram!

 11. frökensöt skriver:

  å tack <3 så skönt att veta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *