Står till knäna i ett hav av garderobsinnehåll

Sweet lord vad det här garderobsprojektet är omfattande men jag älskar det. Jag bara älskar att slänga, ge bort, vika, strukturera, skapa ordning i ett kaos. Det är typ mitt fritidsintresse. Min dröm är att få gå hem till folk och tömma deras garderober, gå igenom varje plagg och sedan vika allt fint! Älskar det!

Det stod dock smärtsamt klart för mig, efter min egen garderobsomgång, att jag är dödens tråkig. I princip allt är enfärgat i vitt, beiget, svart eller marint. Ni skådar en orange blus och en grönleopardig byxdress. Det bara måste bli ändring på detta! Jag brukade ju se ut som en vandrande regnbåge. Hur blev jag såhär, basplaggsklädd? Nej, det får bli ändring! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
8 år sedan

Haha… Det blir ordning och reda när du fixar garderober hör jag. Ordning och reda tycker jag också om, men garderoben e tråkigt att fixa för det blir så snabbt oordning igen. Äta & dricka gott och lyssna på musik låter iaf mysigt 😉
Jag rensade faktiskt min garderob nu i våras, skänkte massor till stadsmissionen så nu e snarare mitt problem att jag inte har mycket kläder kvar :p

Frida Svensson
8 år sedan

haha du vet inte vad du ger dig inpå. Såhär brukar det gå till när jag rensar hos vänner. Allt, verkligen allt, ska gås igenom. Om det inte passar längre, är urtvättat eller på annat sätt schabbigt så ska det slängas/skänkas bort/säljas (men ingen pallar sälja). Man får spara typ MAX 5-10 nostalgiplagg. Sedan ska allt vikas fint, hängas fint, i färgordning och efter plaggkategori. Alla skor som behöver klackas om läggs i en påse och all kemtvätt i en annan och allt som ska till skräddare i en tredje. Sen följer jag personlien med personen för att se till att detta även blir gjort. under tiden dricker vi något gott, lyssnar på musik och äter typ valfritt smaskigt. Jag är hård and absolutely ruthless! fortfarande sugen?

Caroline
Caroline
8 år sedan

Välkommen hem till mig och rensa! :p
Min garderoben är också så himla tråkig, jag har nästan bara svart och mörkblått och när jag väl köper nåt nytt som e mönstrat så ser jag att mönstret liknar allt annat i min garderob.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x