Klädleverans coming Estrids way

kläder från emma-1
Det är som julafton hos oss. Jag har packat upp en klädleverans med arvegods från Estrids kusin. Och vi snackar guldgruva. Jag har inte varit så intresserad av att köpa barnkläder och det är nog för att vi blivit så hemskt bortskämda. Här finns en pälsväst, klänningar från Noa Noa, urmjuka bomullspyjamasar från Livly och Cotton & Button och coola och lite annorlunda plagg från H&M. Kanske lite tramsigt av mig men det har blivit så himla festligt att välja dagens “bebisoutfit”.
kläder från emma-2
De bästa klänningarna får hänga på den fina kroken.
kläder från emma-3
Idag är det tisdag och jag har precis landat på kontoret. Jag har hällt upp en kopp kaffe och är redo att ta itu med dagen. Det blir en lång dag idag med möten, telefonmöten och så ikväll arbetsgrupp med Liberalerna. VI ska prata om trygghet och om hur vi kan göra Mamö till en tryggare stad . Både faktiskt såväl som upplevd trygghet. För egen del tycker jag alltid det är förfärligt att kvinnor inte känner sig trygga när de är ute själva efter att det blivit mörkt. En kompis i telefonen, bara gå längst ut på trottoaren, inte lyssna på musik i lurarna, ta taxi, gå med nycklar mellan fingrarna. Listan kan göras lång.

Med andra ord, vi har att göra!

Men nu mina vänner kickar vi väl igång den här tisdagen. Sen har jag en jobbdag kvar och sen är jag hemma med Estrid. Mycket nöjd med mitt upplägg.

No Responses

 1. Jeanette skriver:

  Så fina kläder. Roligt med barnkläder 🙂

 2. Sandra skriver:

  Ååh, det måste vara ljuvligt att få en batch bara sådär! Jag har också ärvt en hel del kläder (bara de första storlekarna så rätt mycket basics än så länge) av vår skrutts kusiner och det är verkligen som julafton att få plocka upp och gå igenom allt 😀

  • Frida G Svensson skriver:

   ja det är verkligen lyxigt. vi har faktiskt köpt jättelite kläder till Estrid utan det mest har vi fått och ärvt. Vi har generösa familjemedlemmar (som uppenbarligen älskar barnklöder! =) )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *