Fina höstkläder till barnen

höstkläder till barnen
Det är dags för nya höstkläder till barnen. Estrid börjar bli större och därmed mer involverad i sina egna kläder. På gott och ont. Det här med kläder efter väder har hon inte riktigt förstått ännu så det blir högljudda bråk på morgonen när hon vill ha långärmad ullklänning när det ska bli 25 grader. Jag tror dock att hon hade gillat alla saker som finns i detta collage.

Först ut är en grå blus med spets + matchande kjol från Noa Noa Miniature. Två andra plagg som jag tycker passar perfekt ihop är den rutiga hängslekjolen och t-shirten med körsbär, båda från märket Tinycottons. Jag är väldigt förtjust i allt med hängsle så jag sparade ner även den gröna hängslekjolen i manchester, och den från Tinycottons. Två jackor som jag är helt förälskad i är den vita jackan i pälsimitation från H&M och den brandorangea bomberjackan med stor volangkrage från Beau Loves.Till jackorna passar den orangea mössan perfekt. Den är varm, gosig och lite tokig och kommer från ett märke som heter Wolf & Rita. I mjukisklädväg hittade jag detta ljuvliga set från Zara med smutsrosa poncho med matchande culottes. Och hur ljuvliga är inte de silvriga brogueskorna, även de är från Zara. Vackra koftor och blusar kan jag aldrig få nog av och den strukturstickade koftan från H&M är ljuvlig tycker jag. I blusväg blev jag helt förälskad i den ljusblå blusen med moln från the animals observatory. Sist men inte minst, strumpbyxor utan fötter är livets bästa. Och dessa vit och grön-rutiga från Tinycottons är så fina och perfekt för en liten med spring i benen men som gärna har kjol.

Nu ska jag duka upp frukost till min lilla familj och sen åka iväg på loppis med min mamma. Jag hoppas på stort fyndläge. Därefter ska jag stå utanför Ica i Skanör och kampanja tillsammans med Liberalerna. Om du bor här nere kanske vi ses?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena i Wales
5 år sedan

Fina grejer!
Påminner om mitt 3-åriga barnbarn, hon vet precis vad hon vill ha på sig och inte och visar det väldigt tydligt.
Ha en skön helg!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x