Planeringsdag, sovmorgon och Bolibompa

planeringsdag-1
Morgonens inlägg kommer lite senare än vanligt och det är på grund av att förskolan har plaerningsdag. Det betyder sovmorgon! Enda till klockan 8 fick vi sova idag. Med ett avbrott kl 4 i morse när Estrid yrade om att hon minsann exakt just nu skulle ha mer macka. Okej?

Vi har ätit en lugn frukost framför morgon i P1 och nu tittar vi på Bolibompa i pyjamas. Det är så skönt att ha en hel förmiddag i pyjamas tycker jag. Det ger mig också en chans att jobba lite under tiden. Det händer mycket med föreläsningarna vilket känns jättekul. I måndags besökte jag Liberalerna i Staffanstorp och föreläste. Jag har ännu inte vant mig helt vid situationen och det är fortfarande med lite fjärilar i magen som jag sätter igång presentationen. Men det gick jättebra. Roliga och fina människor, med bra tankar och synpunkter, utmanande frågor och en riktig energiboost! Därför är det så kul att veta att jag snart har en ny föreläsning igen.

På internationella kvinnodagen föreläser jag för Liberalerna i Malmö, på Tessins Väg 17, kl 18.30, ska jag föreläsa om feminism och jämställdhetsutmaningar. Det hade varit jätteroligt om du ville komma. Säg bara till mig innan så att jag kan meddela arrangören i förväg. Det gör inget att du inte är medlem i Liberalerna.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x