Veckonytt #142

Underbara Katarina Wennstam har fått pris av svenska FN-förbundet för sin kvinnokamp. Jag blir SÅ glad. Jag är sådant superfan av Wennstam, har alla hennes böcker, läser allt hon skriver och tycker typ alltid som hon. Wow, vad hon gjort mycket för kvinnor.

Familjen Billgren ska få en realityserie. Det blir nog kul. Även om jag fortfarande väntar på den med mig och min pappa som reser runt på världens alla spa. Jag lovar, det hade blivit en succé!

Jag klickade hem den här idag. Såg den, klickade, checkade ut inom loppet av fyra röda sekunder. Min DRÖMVÄSKA!

Åh, drömjacka nummer 1!

Åh, drömjacka nummer 2!

En tjuvkik på höstens sminktrender! Ja tack! Jag kan säga redan nu att glass skin låter så ljuvligt att tårna krullar sig!

Lite knep för att få en aktivare livsstil under semestern. Jag tar tacksamt emot. Det är inte helt lätt att hitta tid för träning och aktivitet när man lever mitt i livspusslet.

En hel kollektion som hyllar stora kvinnokroppar med valkar och gropar. Gud så befriande!

Nu får bonusföräldrar vara föräldralediga och det var väl äntligen på tiden. Hela föräldraförsäkringen är en enda stor kvinnofälla. Än värre blir det när frånskilda mödrar inte kan ta hjälp av sin nya partner. Fram med en mer flexibel föräldraförsäkring säger jag!

Oj vad mycket snygga grejor som H&M Home lanserar till hösten! Spana in kollektionen här!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x