Veckonytt #44

geijersgatan-18
Nu vecka nya tag! Och min första jobbvecka efter semestern! Jag erkänner, det var med något grusiga ögon jag vacklade upp i morse. Men skam den som ger sig, med ett riktigt deppigt veckonytt ska det nog bli liv i mig också. 

Mitt loppisinlägg! Jag samlar på mig era tips och förslag på Skånes bästa loppisar. Allt för att hjälpa en av mina läsare som ska köpa fritidshus. Kom igen nu, visa er systerskap och ge oss de bästa tipsen!
veckonytt2
Nu är det festivalyra i Malmö. Malmöfestivalen. Jag är för gammal och för trött (och har gått på sjuttioelva festivaler nu) så jag håller mig till barnområdet. För det är SÅ bra! Men spana gärna in programmet, så himla bra. Och på tisdag är det event med MyEsteeme, ni vet som min fina vän Leslie är VD för. 

Vietnamese business lady pondering over ideas for new business project; Shutterstock ID 316827551; PO: picturemaxx

11 steg inför ett karriärsbyte. En väldigt inspirerande och girlbossig artikel från Femina.
veckonytt4
Nu dricker jag inte alkohol, men dessa frozen sangrias går ju att göra alkoholfria också. Och jag vill så gärna bjuda på dessa när vi flyttat in i huset. Den perfekta välkomstdrinken.
veckonytt5
Oj oj oj vad jag blev träffad av denna artikel. jag har ALLTID sagt att man inte ska tvinga barn att kramas och pussas. Men likförbannat hör jag mig själv fråga Estrid om hon kramat den och den hej då eller pussat den och den. Jag lovar att jag från och med prick nu ska sluta med det ögonabums. Det är ju så himla himla dumt av mig.
veckonytt6
Denna kudde är underbar!
veckonytt7
Och hur ljuvlig är inte denna jacka för en liten tullunge? Vilket fynd från Lindex!
veckonytt8
Detta ska tydligen vara hösten it-blomma, och jag är inte svår på att skaffa mig ett marmorblad som den så vackert heter.
veckonytt9
Hur spännande är det inte att H&M snart lanserar sitt nya märke ARKEN? Kläderna verkar från bilderna inte vara min stil…
veckonytt10
…men märket släpper även inredning! Tjohoo! Och det däremot faller mig väldigt väl i smaken.

Ha nu en riktigt fin vecka! Och vet du, om 14 dagar flyttar vi! Nu är det nedräkning for realz som gäller!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x