Mina och tärnornas smycken till bröllopet

smycken till brollop-1
Visst vill vi idag titta på mina och tärnornas smycken till bröllopet? Mina tre tärnor, Paula, Sara och Madde, har varit helt fantastiska under dessa månader. De har varit så engagerad. De har planerat bröllop vid tillfällen när jag totalt checkat ut. De fixade livets bästa möhippa och de är så genuint peppade inför bröllopet på lördag. Jag visste hela tiden att jag ville överraska dem med vars en gåva, för att visa min tacksamhet. Och jag ville hela tiden ge dem vars ett par örhängen. Dessa guldiga örhängen, med svag lavendelfärgad sten, var helt enkelt perfekt. De kan göras om i fyra olika stilar vilket gör örhängena så himla användbara. Örhängena kommer från Ioaku och det var också där jag hittade mina örhängen som jag ska bära på den stora dagen.
smycken till bröllop-2
Alltså har du någonsin sett vackrare örhängen? Dessa kallas Legacy vilket kändes så passande inför bröllopet. Nu skapar jag ett arv, en bas, ett liv för min familj att föra vidare i framtiden. Jag valde länge mellan dessa vinröda eller paret i midnattsblåst, men eftersom just bordeouxrött är vår accentfärg föll valet på dessa. Även dessa går att kombinera i 4 olika stilar vilket jag älskar. Hela smycket kan vara lite mycket en vanlig tisdag (eller nä who am I kidding!?) men om man ville tona ner det hela kan man bära bara en plupp utan hängsmycke. Grymt bra. Det gör också att jag kan använda ett smycke till massa olika klädstilar. Jag bara älskar multifunktionella grejor, oavsett om det är kläder, inredning, smink eller smycken. Det blir liksom som fyra smycken till priset av ett.

Du hittar ”Kai” i lavendel här och ”Legacy” i vinrött här.

Alltså pirret i min mage nu!!! Tisdag. 4 dagar kvar! Måtte nu allt klaffa. Jag vill bara snabbspola fram till lördag när jag inte längre har kvar en massa to do grejor på listan och äntligen bara kan få njuta. Jag är så förväntansfull på hur maten kommer smaka, hur min färdiga look slutligen kommer bli, hur buketten kommer vara och hur min hand kommer se ut med en ring till. Vilka kommer hålla tal och vad kommer de säga? Vad kommer David tycka om min överraskning och hur många näsdukar kommer jag egentligen hinna gå igenom på en dag? 4 dagar kvar tills dagen kommer, dagen jag längtat efter i 10 år.

Nu är livet så in i bomben på riktigt ska du veta. Det känns som jag lever i varenda cell. Varenda nerv vibrerar och kroppen är maxad av alla möjliga känslor som överväldigar mig. Oro, glädje, nervositet, längtan och en sådan stark kärlek. Det är råa känslor. Otroligt häftigt och läskigt att känna. 4 dagar kvar.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

38 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
6 år sedan

Otroligt vackra!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

tack! och såg du priset!? Helt galet bra pris för så vackra och användbara smycken!

Sanna
6 år sedan

Alltså jag äääälskar ioaku! Så oerhört fina smycken, och jag älskar färgerna. Är så sugen på att införskaffa mig ett par, de är magiska. Du har så himla bra smak! 😘

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sanna
6 år sedan

visst är det underbara! älskar allt! Men du, vänta någon vecka så ska jag försöka kirra en rabattkod till er! <3

Maria
Maria
6 år sedan

Såååå snygga to die for 💕
Sitter pinnen på baksidan mitte örhänget eller lite i överkanten?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Maria
6 år sedan

visst är dem? Jag blev lite osäker nu. Jag har dem inte framför mig. Jag tror den sitter i mitten men ska dubbelkolla och återkomma.

Maria
Maria
Reply to  Frida G Svensson
6 år sedan

Undrar för att det ser helt galet ut på mina snibbar med pinnen i överkant. Sitter den i kotten är det ett givet köp ❤️

Maria
Maria
Reply to  Maria
6 år sedan

Menar mitten naturligtvis. Sabla autocorrect.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Maria
6 år sedan

den satt rätt i kotten! 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Maria
6 år sedan

Pinnen är i mitten!!! =) Jag ska försöka kirra en rabattkod så stay tuned! <3

Irene
6 år sedan

Så fina! Nu blev jag bums sugen på lite nya örhängen, det var ju helt överkomliga priser. Jag menar, ska vissa köpa vykort i parti och minut så kan väl jag köpa lite örhängen? 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
6 år sedan

men ja, du bara måste köpa minst ett par! De är drop dead gorgeous! vänta någon vecka så ska jag se efter om jag kan kirra en rabattkod! för varje vykort får du ett smycke, det vet ju alla!

Amanda
6 år sedan

Men guuud så fina<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda
6 år sedan

visst är dem! <3

Hanneles bokparadis
6 år sedan

bröllop är ju nästan den största festen, kul att du får hjälp!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanneles bokparadis
6 år sedan

ja det hade aldrig gått utan andras hjälp!

Jessica
6 år sedan

Åh så fint!

Tack, det känns så bra när man väljer att bara lyssna på sig själv <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Jessica
6 år sedan

<3 <3 <3

Linda
6 år sedan

Så vackra smycken. Förstår att det är pirrigt nu när det är så nära till att du blir Fru.
Kram Linda.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

du hade varit så fin i de vinröda med silverkant! <3

Linda
Reply to  Frida G Svensson
6 år sedan

Tack de var riktigt snygga de vinröda och de lavendel färgade. Jag gick faktiskt in och kollade på sidan har handlat där förr men denna gång köpte jag inget för de jag kollade på var slut.
Åh hoppas få se massa Lovely bilder från bröllopet sen på din blogg.
Ha en fin dag. Här blev det tidig lunch på stan då jag börjar jobba 13 och ska iväg direkt när jag kommer till jobbet så var det svårt att lämna Levina på föris 11 och sen hem och laga lunch för att få det att passa ihop med bussarna jag måste ta för att komma till jobbet. Längtar så tills jag får det där körkortet.
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

jag ska försöka kirra en rabattkod så vi kan go cracy på smyckena! <3

Christine's Stories
6 år sedan

Jag såg dem på Instagram. Så himla fina! Jag gillar verkligen de vinröda. Jag kan tänka mig hur vackert det kommer vara med dem och en brudklänning <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christine's Stories
6 år sedan

visst är de vinröda så himla vackra! kommer bära dem varje dag!

Gabriella
6 år sedan

Åh såå fina!! 😍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Gabriella
6 år sedan

visst är dem! <3

Natalie Midestad
6 år sedan

Vilka vackra smycken! De kommer lysa upp bröllopet<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Natalie Midestad
6 år sedan

ja det känns verkligen som jag hittat the one i smyckesväg!

Kattis
6 år sedan

Vilka fantastiskt vackra och prisvärda örhängen!😀 Förstår att det känns pirrigt nu och hinner jag inte senare i veckan så önskar jag er alla en underbar dag på lördag!😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Kattis
6 år sedan

helt crazy pris med tanke på designen man får!

Vår väg till ett barn
6 år sedan

Men åååå, så vackra örhängen!! Måste spana in deras hemsida direkt!

Vilken fin gåva till dina vänner <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Vår väg till ett barn
6 år sedan

du kommer inte bli besviken. Hemsidan är som en godisbutik. Allt är såååå vackert!

Hanna
6 år sedan

Vilka vackra smycken!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna
6 år sedan

visst är de bara helt sagolika!

Sandra R
6 år sedan

Himla fina örhängen, båda paren! Vilken smart grej att kunna göra om dem beroende på tillfälle.
Vad fantastiskt att du har din stora dag framför dig – väldigt nära dessutom! I år var det tolv år sen jag och maken gifte oss (medeltidstema med vigsel i Ales stenar ♥) och jag skulle gärna göra om det med samma man igen.
All lycka till er och kom ihåg att njuta av dagen, den kommer att rusa fram.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra R
6 år sedan

visst är smyckena både så himla vackra och praktiska! Älskar det! Och de finns i så många olika färger! Jag är med andra ord helt hooked! Vad speciellt och annorlunda med medeltidstema. Det låter verkligen roligt!

Linn
6 år sedan

Så fina smycken 😍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linn
6 år sedan

visst är de underbara!

38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x