Årets snyggaste matchande set!

ALLA LÄNKAR ÄR ADLINKS

Det jag älskar mest i klädväg måste nog ändå vara matchande set. Det är så otroligt användbart. Snyggt ihop, och delat och matchat med andra plagg kan det användas i galet många kombinationer. Jag tycker verkligen man ska se till att ha ett par set hemma. Här har jag listat mina finaste.

Först ut är denna MAGISKA rosa kostym från Jacquemus. Det är lyx lyx lyx på hög nivå. Kanske inte något var kvinna köper till sig själv men låt dig inspireras av färgen och stilen. För det är exakt sådana här shorts och typ av kavaj som är supertrendigt i vår och sommar. Dessa shorts är typ de mest perfekta jag någonsin sett! DÖR! Den vackra kavajen finns här och shortsen här.

Vi går raskt över till lite mer budget. Ett aprikosfärgat set från Bubbleroom som består av knyttopp och midikjol. Till höger ser du ett beige set från Lindex med tröja och midikjol. Enkla looks som dessa går att styla upp och ner och anpassa precis efter alla tillfällen. En basvara i garderoben med andra ord.

Detta är två stora favoriter hos mig och jag bara ÄLSKAR dem. Kostymen med tropiskt mönster är från By Malina och kanske det finaste jag set. Byxorna med en enkel topp, kavajen med jeans, kavajen med en kjol, byxorna med en baddräkt under. Jag ser verkligen hur många kombinationer som helst. Byxorna hittar du här och kavajen här.

Den gröna kostymen från & other stories är så rolig tycker jag. Varför ha en svart kostym när man kan en grön tänker jag! Wow vad snygg den är. Byxorna hittar du här och jackan här.

Här är två lekfulla set som är riktigt härliga till sommaren. Jag ser stranddagar, grillkvällar, AW med tjejerna. Den mintgröna kostymen är från H&M och hur härligt är det inte med shorts och kavaj. Så chict tycker jag. Shortsen hittar du här och kavajen här. Det ljusgröna setet är från Monki och en riktig sommarpärla. Kjolen finns här och blusen här.

ÅHHHH jag blir typ knäpp av dessa två set. Typ de vackraste ever. Och rött och syrenlila är onekligen en underskattad kombination. Det ljuslila setet med shorts är från By Malina och SÅÅÅ dreamy. Blusen hittar du här och shortsen här. Det andra setet med röd kjol kommer från COS och kjolen finns här och tröjan här.

Vi går över till orange för det är typ den snyggaste färgen när man fått lite solbränna. Och tusen miljoner gånger grattis till dig med mörkare hudfärg som kan bära detta året runt! Det vänstra setet är från Gina tricot och är lite av ett budgetfynd. Culottebyxorna finns här och omlottblusen här. Till höger är ett lyxigare set från Rodebjer med omlottkjolen här och omlottblusen här.

Setet till vänster är ett drömset från Dolce & Gabbana. Men tänk då såhär: låt dig inte nedslås över att du inte kan köpa det för ärligt talat VEM KAN DET!? Låt det istället väcka inspiration i dig för erkänn att detta blommiga set är så vackert. Och med ett nyfiket öga kan detta säkert hittas i billigare prisklass eller till och med second hand. Men spana in plaggen för de är sååå fina. (och om du har möjlighet att köpa dessa så får jag be om att få gratulera!) Shortsen hittar du här och blusen här.

Det rosa setet är från Stine Goya och jag vill typ nästan lova mig själv att köpa det för jag tycker det är MAGISKT! Shortsen hittar du här och blusen här.

Nu hoppas jag du blivit fylld av inspiration och kanske lite mod att våga testa ett set. Det är verkligen världens bästa grej! Happy shopping!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Josefine
Josefine
4 år sedan

Åh, nu vill jag shoppa loss! 😁 Tack för inspirationen, nu gäller det bara att våga…
Mvh
Josefine

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Josefine
4 år sedan

men ja, shoppa loss!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x