Böckerna jag läste 2018

biblioteket-1
2017 var det år jag hade som nyårslöfte att läsa en bok i veckan, och det lyckades jag också med. I år blev det inte fullt lika många böcker men det blev en hel drös ändå. Några har jag redan bloggat om och då blir boken en rosa länk som du kan klicka på om du är nyfiken på att läsa mer.

Har du läst några av dessa böcker? Vad tyckte du? Hur ser din läsning för 2019 ut?

Nu har det gått 48 timmar sedan David kräket och 24 timmar sedan det var min tur. Än så länge är Estrid symptomfri. Kan hon klara sig oskadd genom detta? Eller är det bara önsketänkande från min sida? Idag ska vi tömma gästrummet och vardagsrummet för imorgon kommer golvsliparen och börjar med golven. Det är jobbigt när allt i hemmet är kaos, men när det är klart kommer det vara en underbar känsla. Jag ser mycket fram emot resultatet. Och det ska bli kul att starta det nya året men något annat än kräksjukan. =)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulla Wolter
Ulla Wolter
5 år sedan

Har läst några av böckerna och vill gärna tipsa om en en bok som jag tyckte var intressant, nämligen”Stjärnlösa nätter” av Arkan Asaad. Han kom som 3-åring till Sverige med sin familj och blev tvångsbortgift när han var 20 år. Man får en inblick i deras tankesätt och jag kunde inte lägga den ifrån mig.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla Wolter
5 år sedan

Tack för ett underbart tips! Har genast skrivit ner det!

Katarina
5 år sedan

Ja läste I love dick. Fattade inte alls den. recommend till no one typ.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Katarina
5 år sedan

visst var den konstig! Jag fattade inte heller någonting. När jag läst klart den kändes det som jag slösat bort mitt liv.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x