Tack gode gud för väninnor

De senaste månaderna har vi inte varit särskilt sociala. Det har inte funnits tid. Jag har väldigt mycket på jobb och dagarna har verkligen gått i ett. Igår såg jag hur Sara, Madde, Gabbi och Carro hade tjejkväll och det verkligen högg till i mig av längt. ”Får jag komma över” messade jag och 10 minuter senare satt jag i bilen. Åh, vad jag behövde gårkvällen. Som jag har saknat mina vänner. Det var ljuvligt att spontant komma över och joina deras tjejkväll. Inget fyller mig med sådan styrka som när jag fått träffa dessa tjejer. De fyller mig med så mycket glädje!

Vi är i ett vabbmaraton här hemma. Estrids feber är äntligen borta och nu är bara den där retliga hostan kvar. Jag har nu tagit över bacillerna känner jag. Ingen feber än så länge men jag vaknade med det där tunga huvudet man får när en brakförkylning är på g.

Idag ska Estrid och David, tillsammans med min familj, gå och se Matilda igen. Jag får en egen kväll. En kväll som innehåller Eurovisionfinal. GUD så drömmigt. Men först ska vi ha en lördag här hemma. Estrid flaggar nu för att hon vill spela svarte-petter och det är vårt bästa spel just nu. Jag vill vara ute i trädgården och fixa lite, och sen har jag några bloggbilder att fixa i helgen. Skön helg med andra ord.

Lite såhär ser det förresten ut på Estrids rum nu. Girlander, vimplar, tavelvägg och nya linnekuddar från No 74. Här inne sover hon gott.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x