Tips för alla plånböcker

Nu kommer lite skönhetstips igen. Vi blandar högt & lågt, dyrt och billigt. Jag har länge velat pröva på billighetsmärket Boots no7 som är en storsäljare i USA. På eleven.se  kan man köpa märket och jag var inte sen på att prova. Har ni testat sminkremover, ansiktsrengöring och även en dagcreme. 
Sminkborttagningsmedlet var kanon! Däremot innehåller den olja vilket är negativt om removern används för att rätta till ett sminkfel. Oljan gör att all make-up kladdar omkring. Men för att ta bort all smink på kvällen funkar den strålande. Mild, skonsam och behöver inte gnuggas så in i utan små lätta tryck tar bort även den mest envisa eyeliner.
Ansiktsrengöringen pumpas ut i skumform och jag älskar det! Den fluffiga moussen känns så skön mot ansiktet. Däremot var produkten inte särskilt dryg. Jag tvättar ansiktet två gånger vid varje tillfälle och använder drygt 2 pumpar var gång. Så det gick snabbt att ta sig igenom den flaskan. 
Ansiktskrämen (som kan köpas här) är visserligen mer dryg men ingen favorit. Den är verkligen inte dålig och absolut prisvärd men jag känner att något saknas. Ansiktet känns inte återfuktat. Istället känns det ofta som jag måste smörja en omgång till. Denna produkt köper jag nog inte igen.
Av dessa tre skulle jag definitivt rekommendera removern. Bra, billig och skonsam. Perfekt för en sminkgalen tjej med en smalare plånbok.
För sminktjejen med en tjockare plånbok. (Eller för tjejen med smal plånbok och vissa prioriteringar) rekommenderar jag produkten: John Masters organic – skin hydrating mist. Detta är en uppfräschande spray för ansikte och hår och den doftar lavendel. Jag ÄLSKAR denna. Generellt älskar jag dessa sprayer. De väcker upp ett trött ansikte och känns så fräscha. De kan sprayas vid rengöring eller under dagen. De förstör inte heller sminket. Min kärlek till denna produkt består av flera delar. Jag älskar doften. Lavendel är så avslappnande. Bara ordet får mig genast att känna att jag är på ett lyxigt spa. Jag älskar förpackningen. Sprayen kommer i en retroaktig brun glasflaska och bara det är så tjusigt så man dör. Jag älskar hur sprayen genast ger mitt ansikte fukt vilket jag året runt är i stort behov av. 
Denna produkt är rätt dyr men den är otroligt dryg. Så PPU priset (price per use) blir mycket bra. John master produkter kan köpas här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x