Christer Strömholm – POST SCRIPTUM
Du kanske också gillar...
Brev till Yves
Jag ser på bloggarna att folk går tillbaka till arbetet idag. Jag är lyckligt lottad som har en givmild chef. Han tyckte vi alla jobbat så hårt och bra så han stängde kontoret fram till 7 januari. Jag njuter av min ledighet. Nu när jag kommit ner i varv kan jag märka att hösten och … Continued
London, den första dagen
Klockan 05.10 blev jag upphämtad av en sömnig men förväntansfull familj. Pappa körde oss till Kastrup och solen var på väg upp och färgade hela Kastrup rosa. Incheckning, frukost och kaffe var prio och sen boardade vi planet. De andra sov på planet och jag satt och läste. Vips var vi framme i vad som … Continued
London, den andra dagen
På vår andra dag vaknade vi utvilade och åt frukost för att sedan med paraply i beredskap ta oss till närmsta tunnelbana. Vi bodde på hotellet Elisabeth Hotel, Lancaster Terrace, Hyde Park London, och jag kan varmt rekommendera det. Ner i tunnelbanan för att ta oss mot National portrait gallery. Jag hade i förväg läst … Continued
Så rullar jag hem
Det är med mycket sömniga små ögon som jag sitter uppkrupen på tåget hem till Malmö igen. Hem till min man, vår knarriga lägenhet och hem till sängen och alla mjukisbyxorna. Det har varit en underbar kurs. Två lärorika dagar och trevligt sällskap. Gårdagen bjöd på sol, shopping och middag ute med en vän och hennes … Continued
Utflyktsförslag – Vismarslövs café
Jag och Emilia tog en möttes upp en tidig helgmorgon för att åka ut på vischan. I Emilias lilla lilla bil susade vi (bokstavligen, hon kör som en galning) på de skånska landsvägarna och sladdade in framför detta hus. Detta ljuvliga lilla hus går under namnet Vismarslövs café och på helgen dukas det först upp … Continued
New year’s eve less ordinary, part 3
En aning trötta och grusiga i ögonen vaknade vi upp på nyårsdagen. Hotellfrukost stod på schemat och vi tassade ner till huvudbyggnaden med vars en bok under armen. Elden sprakade och en stor frukostbuffé var uppdukad. Kallt och varmt blandades med croissanter och våfflor. Allt som en allt, ett underbart sätt att inleda det nya … Continued