Under the weather

Hur mår jag idag då? Golli du som frågar, man tackar! Nä du, det är fortfarande kass. Fick sticka in en sväng till kontoret och riva av lite grejor så att jag kunde sjuka mig resten av idag och morgondagen. 

Sedan eftermiddagen idag har jag legat nedbäddad under täcke och pläd. Fryst och svettats om vartannat och ni må tro jag är ynklig. Jag vill inte alls vara sjuk. Jag har så himla mycket roligt att se fram emot till helgen. Men pollenchock och feber på det utgör ett sjukdomstillstånd som man inte ens kan försöka ignorera.

Jag ska iallafall se fram emot att bara se serier hela dagen imorgon. Läsa tidningar och äte mitt nya favoritmellis, jordgubbar, blåbär, vaniljkvarg och digestion. Asså Jesus vad gott! Det melliset skämtar man inte bort!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x