Den modige doppar sig

 Igår traskade vi de få metrarna till bryggan och de modiga hoppade i pluset för ett kvällsdopp. Och nej, jag var inte en av de modiga! Igår var en sömnig dag och jag vann nytt rekord i att gå och lägga mig tidigt. Klockan 21.00 sov jag sött och det var välbesökt kan jag säga. Det är inte klokt vad sömnbrist kan påverka en. Men, nu har vi ätit frukost, bebis har sovit middag, fått mat och vi är redo att åka in till stan. Ikväll ska vi grilla hamburgare och proviant måste införskaffas. Och jag är lite nyfiken på att se vad Karlskrona har att erbjuda i REA-väg! 

 <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
8 år sedan

Så jobbigt! Och så tråkigt nu när ni är i väg 🙁 Hon känner kanske av att ni inte är hemma med så blir det kanske värre? Vad vet jag :p
Jag har iaf för mig att vår son också var väldigt gnällig vid 3-4 månaders åldern. Sån tur e glömmer man snabbt 😉
Nu håller han på att få tänder o då känns det som han är ständigt missnöjd.

Hehehe jag känner igen mig. Jag e inte så speciellt förtjust i att bada.

Frida Svensson
8 år sedan

vi har det sådär härligt för ja HERREJÄVLAR vad hon skriker för tillfället. hon är i en utvecklingsfas och det är guns full blazing från henne. Fyra vuxna sitter här alldeles svettiga och skärrade! =)

Och angående dopp så glömde jag mycket strategiskt min baddräkt hemma! 😉

Caroline
Caroline
8 år sedan

Vad skönt att du fick lägga dig tidigt och sov gott! Jag sov också en hel natt, men med en annars mycket sprattlig bebbe mellan oss som faktiskt låg heeeelt stilla hela natten 😀
Jag hoppas att ni har det riktigt härligt!
Kanske blir det ett dopp för dig i helgen :p

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x