Ute i naturen

Vi har det lugnt och skönt. Det hade jag kunnat skriva men då vi tydligen semestrar med en särdeles kränkt bebis är det fullt ös medvetslös som gäller jag och jag går och lägger mig vid 21.00 varje kväll. Men, hon är ju så mysig ändå. Och precis när man tänker att nä, hon får stanna här på ön så fnissar hon så gulligt och då är allt glömt och förlåtet.

De modiga badar, vi grillar och äter gott, läser böcker och sover länge. Internetkopplingen är sådär så det tog tusen år att ladda upp bilderna. Därför får bilderna tala för sig själv och jag ska nu rusa vidare. Det blir dagsbesök på Kalmar slott. Hörs sedan!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x