Nyårsafton 2013

Kappa & paljettop – vintage
byxor – H&M
Boots – Bianco
Örhängen – Michael Kors

Vi hade verkligen en underbar nyår. God mat, trevliga samtal, härliga människor. Inget mer behövs för en lyckad nyår. Kameran dog under kvällen så jag har inte så många bilder att bjuda på. De som jag bjuder på är från den årliga nyårsquizen. Killarna mot tjejerna och de vann med en ynka poäng. Pappa var tävlingsledare och höll ställningarna. 

Mina föräldrar bor mitt emot Malmö opera och ingen dag är det så underbart som på nyår. På piazzan framför operan anordnas varje nyår ett stort och extravagant nyårsfirande. I år var inget undantag. Det var så maffigt att fira in det nya året ståendes på en balkong och kunna blicka ut över allt dessa tusentals nyårsfirare. Följa nedräkningen på Operans bildskärm och sedan på en höjd titta på alla fyrverkerierna. Och ja, jag blev lika sentimental som jag blir varje år.
Efter två varmkorv med bröd tog vi vårt pick och pack och började så smått traska hem för somna. Idag är vi precis sådär långsamma, sömniga och tuffsiga som man får lov att vara på nyårsdagen. Mannen har sovit på soffan framför backhoppning och jag har fotat till bloggen och redigerat bilder. Vi kommer fortsätta resten av denna dagen i detta tempot. Långsamt och med en rutt som bara består av stegen mellan soffan och köket. På sin höjd får någon springa ner och köpa allt som verkar gott och som är typ chips och godis! 

Jag ÄLSKAR nyårsdagen! Känslan av att allt är nytt, färskt, möjligt, oförstört, rätt och vitt! Jag hoppas din nyårsdag är mysig och speglar hur ditt 2014 ska bli.

2 Responses

  1. Emschen skriver:

    Åh va snyggt klädd du var! Älskar din kappa!
    God fortsättning!
    Kram

  2. Cuntless Lux skriver:

    tack! såg den i en vintagebutik och föll som en fura. vi var inte överrens om priset jag och säljaren. men eftersom jag var student och fattig som en lusråtta fick jag sätta in en big guns och tillslut blev den min! =) kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *