Min lilla pilot ska få massage

 Idag ska jag och den här trumpna minipiloten gå på babymassage. förhoppningsvis kan lite mysig massage göra under. David följer med oss idag så det blir en mysig stund mitt på dagen för hela lilla familjen. Annars blir det idag bara en fixardag. Hämta ut paket, åka till affären, promenixa till Clas Ohlson och ikväll gå på seminarie om liberalism och få träffa grymma Maria Arnholm igen! 

 Hjärtsnörp när jag tittar på dessa bilder! Vilken ljuvlig liten människa va!?

Men jo, idag är hon lite trumpen och fylld av allvar. Vi börjar mer och mer lära känna vår tös och hon är reserverad men inte blyg, tystlåten men nära till skratt och tålmodig som bara den. Och tänk på allt jag kommer få fortsätta lära mig om henne! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest
1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Stöket
7 år sedan

Hon är sååååå ljuvlig, er dotter. <3

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x