Idag har vi vår sista gemensamma frukost för denna semestern. Ikväll ska jag och David ha datenight och Estrid ska sova över hos mormor och morfar. Vi har haft en underbar semester som innehållit precis allt vi velat och behövt. I morse ville jag unna min familj en riktigt härlig frukost så jag testade en nytt recept – pannkaksmuffins. Det blev en riktig hit.
Det var inte alls svårt, bara lite pannkakssmet, rivet citronskal och bakpulver och sen hällde jag upp det i en smord muffinsform. In i ugnen och sen färdigt!
Jag serverade dem med grekisk yoghurt, granatäpplekärnor och lite ringlad honung. En hit hos både stor och liten. Nu sitter vi i tv-rummet och tittar på OS-invigningen och dricker kaffe. I köket står lite bröd på jäsning, Estrid sitter på golvet och stökar med sina leksaker och David ligger på soffan och kollar invigningen. Jag ska sätta mig och titta i en tidning. Sen väntar ett barnfritt dygn med en eftermiddag, kväll, natt och morgon. Alldeles strax börjar verkligheten igen, men jag har så mycket att se fram emot att det gör mig just ingenting.
Ha en fin dag mina vänner!
Den sista semesterfrukosten för denna sommar
Du kanske också gillar...
Enkelt recept på kryddig granola med kokosolja
Minns du den här galet lyxiga frukosten vi hade för någon helg sedan? Jag toppade chiapuddingen med en riktigt fin och kryddig granola med smak av kokosolja. Alltså paus för tusen emojis med hjärtögon. Jag ÄLSKAR att göra egen granola. Har alltid en full burk på lager så att jag aldrig ska vara utan det. … Continued
Mat jag längtar efter att laga
Sak för sak försvinner från vårt kök och vi har bara det allra nödvändigaste kvar i skåpen. Igår åt vi vår frukostsmoothiebowl ur plastburkar! Estrid sörplar juice ur en annan plastburk och fnissar ”gu så tooookit”. Och maten vi äter är sådan som kräver minimalt antal redskap. Och så äter vi upp rester från frysen. … Continued
Smashed burgers och perfekta pommes.
Reklam för Cosori Sverige I vår familj älskar vi pommes frites men eftersom jag inte vill fritera hemma gör vi dem ofta i ugn. Det blir gott men man saknar crunchen. Dock är det ett problem i det förgångna för med min nya Cosori Dual Blaze Airfryer från Cosori får vi perfekta pommes varje gång … Continued
Recept på Fridas soulfoodiga buddhabowl
Häromdagen testade jag ett recept på buddhabowl. Ett väldigt zen-namn på en vegetarisk/vegansk skål av bara sånt som är gott och bra för både kropp och själ. Efter veckor av Aladdinaskar, lussebullar, skinka och kött, och med vårt nyårsmål om mer vegetarisk kost i minnet, testade jag då detta. Och vad ska jag säga, SÅ … Continued
Nu har du chansen att testa Grand hotels lyxiga matkasse!
INLÄGG I SAMARBETE MED GRAND I LUND Färdiglagad lyxig restaurangmat som står på bordet inom 20 minuter! Låter det för bra för att vara sant!? Haha I know, men det är sant. Grand hotel i Lund erbjuder sin lyxiga matkasse och jag har äran att erbjuda er rabatt med hela 20% på beställningen. Ordinariepris för … Continued
Kinky boots, havrepannkakor och matsalsstolar
God morgon! Igår var jag och David på Malmö opera för att titta på musikalen Kinky boots. Den var bra, stundtals jättebra, men inte genomgående jättebra. Den är absolut sevärd och kanske jag bara blivit bortskämd med många fantastiska musikalupplevelser. En flärdfull föreställning med dragqueens, fantastiska outfits och enastående ljusshow. Huvudrollsinnehavarna sjöng så jag fick … Continued