Mat

Fabulösa recept att testa i helgen

ÄNTLIGEN fredag! Men samtidigt, hur kan det ens redan vara fredag? Alla sa att tiden skulle gå så fort så fort när man fick barn. Och ja, de har alla rätt! Nu har vi en hel helg framför oss och en stor del av helgen är ju maten. Därför ville jag kicka igång helgen med mina bästa recept just nu, från Pinterest.
Green Smoothie Bowl | www.kitchenconfidante.com
Green smoothie bowl . Din perfekta helgfrukost.
pinterest2
Lemonad med vanilj och rosmarin. Åh denna har jag lagat så många gånger. Helt freaking amazing!
pinterest3
Ingen helg utan tacos och detta recept på two layer guacamole and chipotle chocken tacos är underbart gott.
pinterest4
Detta är en dröm! En vegansk glass med kokos/ros-glass och med kardemummakross.
pinterest5
Och denna glass då! Vegansk, inget tillsatt socker och med smak av mango, chili och ingefära. Give it to me! Och perfekt till små barn som kanske ännu inte äter godis osv. Eller till en vuxen för den delen som vill äta mindre kött, animaliskt eller socker. Personligen äter jag allt men ÄLSKAR ett brett utbud och att kunna välja kött ena dagen och vegansk andra dagen, dessert ena helgen och rawfoodigt nästa.

Nu ska jag kasta mig in i min jobba-med-bloggen-dag och jag har massa roligt att göra. Som ni såklart senare ska få se! Kram!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
6 år sedan

Mums så gott allt det du visar ser ut.
Jag blev opererad i Tisdags och får nu inte lyfta tungt och det är jätte jobbigt att inte få bära runt på min lilla älskling så nu är det pappans jobb att ta hand om henne i 2v.
imorgon ska vi på bröllop är det tänkt bara jag känner mig ok så kan vi åka annars går det inte.
Önskar dig en fin helg
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

åh din stackare! hoppas du återhämtar dig snabbt! Istället för att fokusera på hur jobbigt det är att inte bära ditt barn så försök ta dig an de två veckorna positivt. Ge dig själv lite tid att lämna över ansvaret på pappan, sänk dina krav och ta igen dig!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x