Jag checkar av målen ett i taget

föreläsning liberalerna-1
Förra året kom jag på att jag ville föreläsa, och helst om feminism och jämställdhet. Efter att jag landat i att det är just inom området feminism som jag vill profilera mig politiskt, började jag sen fila på att jag borde föreläsa för liberala lokalföreningar i Skåne. För att på sikt bredda det ut över Sverige och därefter bortom partiet. Därför är jag så himla glad för att berätta att det nu blir av. Under årets första månader har jag bokats in för att föreläsa för liberalerna i Malmö, Lund och först ut, Bromölla. På söndag, 15 januari kl 13.00 ska jag föreläsa i Bromölla på Kulturpunkten Bromölla. Även om man inte är medlem är man varmt välkommen att titta förbi. Bor du i krokarna bara måste du komma förbi och säga hej till mig!

Min föreläsning handlar om liberal feminism och vad som är de mest brinnande frågorna nu, inför valet och vilka feministiska värderingar som hotas i dagens Sverige. Det blir abortfrågan, ojämställd pension, ojämställd föräldraledighet och arbetsmarknad, den svenska aborträtten, sexualbrott och hedersrelaterat våld och förtryck. Jag är lika delar pepp som jag är nervös. Jag är ju ännu inte föreläsare liksom, blott en glad amatör. Men jag har föreläst om detta en gång för LUF Skåne och när jag gjort 10 föreläsningar så ska jag glatt titulera mig föreläsare. Och eftersom mitt livsmotto är fake it till you make it kanske jag med ett visst mått av hybris kallar mig det redan efter fyra gånger.

Det här att tacka ja till allt i ett år har varit mitt livs mest FANTASTISKA beslut. Jag har gjort saker, träffat människor och haft upplevelser som jag aldrig trodde skulle hända mig. Det är precis som att när bollen är satt i rullning så bara fortsätter magin att ske. När jag gjorde inlägget #100målattnå var det min drömlista som jag samtidigt gjorde. Och allt om drömlistan skrev jag om här. Just att föreläsa var en av de punkterna. Så gör nu för bövelen en drömlista, det är underbart!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
7 år sedan

Alltså, ja! Det måst jag också göra! Grattis till att vara föreläsare 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

du får visa din drömlista för mig sen! <3

Hanna Suleika
7 år sedan

BARA ÖS PÅ FRIDA!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna Suleika
7 år sedan

haha i will! <3 <3 <3

Sandra
Sandra
7 år sedan

Kul! Bra jobbat!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
7 år sedan

tack vännen!

Irene
7 år sedan

Så kul! Det kommer du att fixa galant!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

Det var så himla kul! En riktig rush att stå där! I loved it!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x