Ledarskapsakademins sista träff

LAK
I helgen var jag på den sista träffen med Liberalernas ledarskapsakademi för kvinnor. I ett år har vi träffats och arbetat med oss själva. Jag trodde att jag skulle få lära mig traditionella saker om ledarskap och att fokus skulle ligga på det, men tvärtom har jag fått göra en otrolig personlig resa. 18 främlingar har blivit ett 18 personer starkt systerskap med makt som sträcker sig från norr till söder. We could rule the universe!

Jag har funnit en fantastisk självacceptans i den typ av ledare och politiker jag är. Jag känner mig lättad och fri när jag inte längre behöver förhålla mig till den typ av ledare och politiker jag trodde jag behövde vara. Fantastiska möjligheter och dörrar har öppnats för mig under det här året och jag känner att jag har fått vara med om en helt unik möjlighet.

Att sitta ner med vår partiledare Jan Björklund, och veta att han vet att vi 18 kvinnor är de ledande kvinnor partiet har valt ut, var en överväldigande känsla. Kvinnorna du ser på bilderna är mina 3 skånska kollegor. Susanne Bäckman som är ordförande för Liberalerna Bromölla, Malin Henriksson som är ordförande för Liberalerna SImrishamn och Louise Eklund som är politisk sekreterare för Liberalerna i Landskrona och ordförande för Gröna Liberaler. Vår skånska kvartett innehåller så mycket kraft, intelligens, förändringsvilja, samhällsengagemang och glädje och mod och ja, jag kan hålla på i evigheter. Vår skånska kvartett är oerhört betydelsefull för mig.

Jag vill även särskilt skriva om Anna Manell, politiker i Uppsala. Hon har kommit att bli så nära mig. Hon är så stark, smart, kunnig och kompetent att det är en ynnest att få ha henne en FB-chat bort.

Systerskap, herregud vad det är stärkande! Jag kan knappt beskriva hur betydelsefullt det är. Man är aldrig ensam, aldrig konstig med sina tankar och man har alltid en hejjarklack.

Nu är det fullt fokus mot valet 2018. Varenda cell i mig vill bara framåt, uppåt och ditåt!
LAK2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x