Filmdag & förväntan

filmdag & förväntan-1
Filmdag och förväntan, ja det är exakt vad som gäller för mig precis när jag skrivit klart det här inlägget. Idag har jag nämligen min första filmdag. Alltså en hel dag vigd åt att filma till min youtubelansering. Det är inte långt kvar nu. Min producent Andreas har jobbat fram ett bildspråk till mig, David har skrivit min musik som är FIERCE och jag är taggad. Om en vecka släpps en teaser inför premiären av min kanal. Ni kommer älska det. Eller i vart fall hoppas och tror jag att ni kommer älska det. Det blir systerligt, flärdfullt, äkta och informativt.

Det känns helt rätt för mig att utveckla min blogg ut i rörlig bild. Det innebär egentligen inget för bloggen, den kommer finnas kvar och det kommer publiceras här varje dag. Min instagram finns kvar och uppdateras varje dag. Ni får helt enkelt bara mer av mig! Och ni kommer få stor möjlighet att påverka innehållet i min kanal. Åh, detta kommer bli så bra!

Min producent Andreas är grym. Han förstår verkligen min vision och så har han tålamod med mig när jag för sjuttioelfte gången vill ändra ett typsnitt, en bild eller en ljussättning.

Nu ska jag koka morgonens första kopp kaffe, hoppa in i duschen, invänta att det blir lite ljusare där ute och sen ska jag ta mig an filmningen.

Ha en riktigt fin fredag min vän! Nu får vi äntligen hålla helg. <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Spännande! Ha en fin helg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

hoppas du vill titta! och dela!

Sara Borg
6 år sedan

Sååååå spännande!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
6 år sedan

visst är det? Du bara måste titta och kom gärna med feedback. Jag behöver ditt öga!

Åsa
Åsa
6 år sedan

Väntar med spänning 🤩

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Åsa
6 år sedan

Längtar tills jag får visa det för dig! Du måste dela mina videos sen så vi kan sprida mig till the whole world!!! <3

Angelica
6 år sedan

Ser verkligen framemot att se det 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
6 år sedan

jag längtar SÅ tills jag får visa det för er!

Vår väg till ett barn
6 år sedan

Åå, så spännande! 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Vår väg till ett barn
6 år sedan

hoppas hoppas hoppas du kommer gilla det! <3

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x