Veckonytt #48

veckonytt1
Jag medverkade i podden Vattnet går med Nina Campioni och nu är det avsnittet äntligen ute. Jag pratade om min förlossningsskada och efterföljande förlossningsdepression. Det blev ett väldigt fint avsnitt och jag är så glad över den positiva respons som har kommit till mig. Om du vill lyssna på avsnittet så hittar du det här.
veckonytt2
Jag och Gulan Avci skrev en debattartikel i dagens samhälle om att kommuner uppenbarligen behöver hjälp och riktlinjer för hur de ska hantera hedersfrågor. Kommuner ska inte köpa in burkinas och kommuner ska inte dela upp pojkar och flickor för simundervisning. Jag är stolt över att artikeln både är mest läst och mest delad.
veckonytt3
Vi har väldigt högt i tak i våran trapp och jag har nu hittat den perfekta lampan. En mustig, over the top, grandios lampa som kommer vara ett riktigt statement i trappen. Lampan kommer från Luceplan och heter Stochastic metallized 48. Den består av 48 sfärer som vars och en innehåller en ljuskänsla. Åh, den är magisk!

Sen gillade jag verkligen den här artikeln om när det är dags att be chefen fara och flyga! 
veckonytt4
Nu har Female founders club äntligen slagit upp portarna och jag tycker det är så himla himla peppigt. Detta är ett nätverk för powertjejer. Female Founders Club brinner för att samla alla drivna tjejer i ett digitalt community för att där föra samman de som driver bolag, har en idé att förverkliga och de som tror på att drömmar ska och bör förverkligas. Hur bra? Jag tycker definitivt du ska bli medlem, det ska iallafall jag bli!
veckonytt5
Ni är många som gillar min jumpsuit med lemurer. Nu finns exakt samma modell men i detta magiska mönster. In och köp innan den säljer slut!

Ha nu en underbar vecka min fina vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna
6 år sedan

Jag måste lyssna på podden!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna
6 år sedan

ja det får du hemskt gärna göra!! <3

Kattis
6 år sedan

Oj så mycket spännande att läsa och lyssna på!☺

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Kattis
6 år sedan

enjoy! <3

åsa i åsele
6 år sedan

Tack för kommentar i min blogg,
svar Jag tror att fler välplacerade soptunnor skulle minska på allt skräp som slängs ute i naturen, jag såg icke till några soptunnor under min promenad och det är ju ändå ett välbesökt område både för turister och lokalbefolkning.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  åsa i åsele
6 år sedan

ja det har du nog helt rätt i!

Pia Widlund
6 år sedan

Brea med kvinnliga nätverk, sånt ska det finnas mer av! Och lampan, heelt fantastisk!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

ja vad gjorde man utan sina medsystrar?

Netti Starby
6 år sedan

Så spännande och den måste jag lyssna på! 😀 Kramis

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Netti Starby
6 år sedan

ja det hade gjort mig jätteglad!

Annelie
Annelie
6 år sedan

Jag har lyssnat på dig i podden nu. När jag inledningsvis hörde vad du varit med om tänkte jag, som säkert många med mig; så förfärligt, stackars henne, vilken mardröm. Men du berättade så sakligt men också varmt och fint om det som hänt, att det inte är det som dröjer kvar. Det är istället att du låter glad nu, nöjd nu, stabil, stadig och säker på dig själv. Det är härligt att höra och jag gläder mig för fin skull.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Annelie
6 år sedan

Kära Annelie! Tack för en underbar kommentar. Den gör mig så glad! Vad ska man säga, fy tusan vad det var en traumatiskt upplevelse och tiden där efter är ett enda stort mörker. Men jag kan inte låta det bestämma min väg i livet. Idag har vi det så fint och bra och jag kan omöjligen ångra att vi fick Estrid. Hon är så underbar och mitt livs stora kärlek. Jag hade kunnat gå igenom det en gång till för att få ha henne är det bästa i mitt liv. stor kram till dig.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x