Instafavoriter oktober

instagramfavoriter oktober
Oktober månad lider nu mot sitt slut. Och nu återstår två månader av detta året. Ofattbart hur snabbt tiden går. Jag tror också att vi här i söder är extra chockade för att det gick från sommar till höst på typ 30 minuter. I söndags lämnade jag och Estrid Skanör iklädd enbart tröja och när vi kom fram till Malmö så snöade det! Det är dags att kolla på mina favoriter från instagram under oktober.
1
@venswifestyle är min nya instacrush. Denna grand dame har en stil och en garderob värd att dö för! Hon har min drömväska och mixar och matchar kläder som ingen annan. Jag sparar typ alltid hennes bilder för hon är så sabla cool och snygg! Jag älskar hur hon bär upp både neutrala outfits och färgstarka outfits precis lika väl. Hon är över 50 år och visar att mode inte har någon som helst åldersbegränsning.
2
@lindajuhola är en tjej jag nyligen börjat följa på instagram. Hela hennes flöde är otroligt beige och det menar jag som världens komplimang! Jag älskar den här bilden! Dels inser jag att jag omgående måste bära en beige stickad tröja till min läderkjol och dels så erkänner jag att kanske bara lite saknar mina glasögon.
3
@pennyparnevik är en sådan glädjespridare. Hon ser så himla lycklig ut! Jag blir allltid glad av hennes flöde!
5
@ramstedtanna har lyckats odla fram en miniek. Åh, hoppas hoppas jag också lyckas med mina!
4
@smidesrum är ett företag som tillverkar smidesväggar. Jag vill ju så gärna ha det i vårt hus! Tycker det är så otroligt fint! Jag sparar den här bilden för framtida renovering här hemma.
6
@emiliadeporet är superchic och jag har ju en sådan väska från Dior! Ska plocka fram den ASAP! Nu känner jag att min stil är mycket säker!
7
@sakerstil drivs av Emilia de Poret och Ebba von Sydow. Jag älskar deras instakonto som samlar så mycket fashioninspo! Jag vill alltid matcha outfits med min kompis! Och jag tror mitt hat mot bruna manchesterbyxor nu börjar försvinna. Lite grann iallafall.
8
@adlibris.com tipsade om att Denise Rudbergs nya bok kommit. Jag köpte den inom loppet av fem sekunder! Läste den på några timmar. Och bloggade om den häromdagen. Älskar instagram!
9
@janaheinrici inspirerar mig så mycket nu! Hon är så otroligt vacker, inreder fenomenalt och rockar röda läppar som ingen annan! Nu vill jag också bära minimalt med smink och en pangröd mun!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x