två kontorsmåsten

Här är två kompisar som kommer till sin fulla rätt på kontoret. Facemist från John Masters Organics samt en handkräm från Clinique. Efter en hel dag framför dataskärmen brukar mitt ansikte kännas torrt och glåmigt och huvudvärk kan vara på antågande. Med några spray av den lavendeldoftande spray känns man som på nytt. Man blir uppfräschad, pigg och sprayen kyler ner huden lite.

Handkrämen är ju ett givet inslag på mitt kontor. Mina händer blir alltid torra och framförallt nu när det börjar bli kallare. Men på kontor arbetar man också mycket med papper vilket jag tycker bidrar till torra händer.

Så här har ni mina måsten i produktväg för ett fantastiskt kontorsliv.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x