Veckonytt #25

veckonytt1
Denna jacka blir veckans första tips! En vårig barnjacka som ser lyxig och dyr ut, men som är ett riktigt budgetfynd från Kappahl (här).
veckonytt2
Jag älskar denna vas som kommer från Ernst Kirchsteiger. Dock är den en riktigt ripoff av Pallo vasen. Men Pallon kostar 3.000 kr och Ernst 249 kr, så ja, det är ju en viss skillnad där.
veckonytt3
Jag är besatt av att titta på TED talks just nu. De bästa föreläsningarna runt om vår värld som samlats här. Jag rekommenderar dig att lyssna på ”find your voice against genrer violence”, ”what islam really says about women” och ”how I stopped the Talibans from shutting down my school”.
veckonytt4
Snart är påsken här och som alltid är det Svenskt tenn som står för den bästa inspirationen för högtider och säsongsbetonat inredning.
veckonytt5
Slutligen, Akademibokhandeln har gjort verklighet av en av mina drömmar! Att få titta i folks bokhyllor är något av det bästa jag vet! Och nu ska 15 författare visa sina bokhyllor och dess innehåll i en webtv-serie. Amazing!!! Bokhyllan heter detta finfina program!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Susan
7 år sedan

Tackar för tipset om bokhyllorna! Sånt gillar även jag. Å jag som har en soon-to-be tioåring och en nybliven femtonåring kan verkligen relatera till Ebbas ord om barnböcker och hur man förflyttas i minnet. Jag tar till mig hennes tips också, hade tänkt rensa ut barnböcker som vi inte har jätterelation till, men jag tror jag sparar dem. Till framtida barnbarn. Sååå mysigt med ett barnboksbibliotek hos mormor/farmor. Lifegoals på den! Om så där 20 år eller så…

🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Susan
7 år sedan

men ja såklart du ska spara. min mamma sparade mina och syrrans böcker och det är så himla himla fint när jag får läsa mina gamla barndomsfavvisar för min egen dotter. Gör mig lika rörd varje gång.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x