Sammanfattning April 2017

påskafton-3 utvecklingssamtal på förskolan-4 sota ögat i fem enkla steg-7

Här kommer en round-up av denna månads mest gillade, delade och kommenterade inlägg. Kanske du har missat något inlägg och då är tanken att dessa inlägg ska ge en guide till vad ni tyckte var de bästa inläggen.

* Ni älskade vår bröllopslokal! Jag tror jag måste blogga massa mer bröllop för ni går ju bananas!
* I anledning av Estrids två-årsdag skrev jag ett brev till mitt barn.
* Vi matade ankorna i parken och åt chevrépizza.
* Vi vägrar skämmas för långa förskoledagar!
* Detta boktips gick hem i stugorna!
* Jag började med hardcore syra och ni älskar det!
* Lite självkänsla kom lastat i inlägget om vad vi människor egentligen inte berättar om.
* Estrids första utvecklingssamtal! <3
* Ni delar den ouppnåeliga drömmen om det perfekta fredagsmyset.
* Tutorial på hur du enkelt sminkar ett sotat öga i fem enkla steg.
* Jag var lyxapa på Falsterbonäsets spa!

En riktigt fin månad har vi haft! Du och jag alltså! Många bra samtal och intressanta diskussioner, fina och pappiga berättelser och många nya idéer som ploppat upp i huvudet på mig. Nu tar vi oss an maj tycker jag!

No Responses

  1. Anna skriver:

    Har snöat in på krämer och skit. Detta inkluderar även smink. Men hur fasen får man ögonbrynen så snygga som dina??? Jag har försökt men jag får inte till det utan att det ser för målat ut eller att det är mer färg på huden undertill än på brynhåret.. Help me please!

    • Frida G Svensson skriver:

      Haha men Anna, jag tycker ju mina ögonbryn är en skamfläck! orkar ALDRIG noppa dem. Jag fyller bara i med penna. Men vet du vad? Jag tror jag ska göra en video på hur jag fyller i brynen faktiskt. Hur låter det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *