Veckonytt #82

veckonytt1
Vilken långhelg det varit! Kalas x 2, Ullared, vloggande och Eurovisionfinal! Underbart, men idag hade jag behövt gå på spa känner jag. Då spa inte är tillgängligt för mig denna måndag drömmer jag istället om Kicks nya hemmaspa-serie Mon Sun. Lyxiga rums- och kroppsprodukter till en bra peng. Förpackningarna är så vackra att man vill ha dem framme och allt känns väldigt lyxigt. Ge mig en av allt please!
veckonytt2
Jag måste blogga om den här bilden igen! Det är väl inte bara jag som känner att livet knappt går att leva utan en hängmatta!?
veckonytt3
Jag älskar vackra kläder i bra material. Inget polyester här inte. Det finns något kvinnligt och sensuellt att svepa in sig i en sidenblus. Här har du en sidenblus från H&M som är otroligt vacker och med ett mycket bra pris. Lyxkvalitet till budgetpris. Det gillas!
veckonytt4
Ni som gillar min rutiga kavaj med skärp i midjan ska spänna shoppingblicken nu! Den här vita kavajen från Gina Tricot är EVERYTHING! Älsk på att den markerar midjan vilket är så smickrande! och vit kavaj, det finns inget snyggare på sommaren!
veckonytt5
På temat sommarlooks och vitt måste jag visa den här grymma vita jeanskjolen! Hur fin är den inte med lite broderier där nere? Tänk denna kjol med bruna sandaler, ljusblårandig topp och en stråväska. Hello summer, here I come!
veckonytt6
Märks det att jag är helt inne på sommarmode? =) Hehe, men jag kan inte hålla mig. Måste visa den här looken också! Alltså dör för detta set från Zara. Du kan bära denna outfit på jobbet, på stranden och på ett bröllop! Så så så vacker!
veckonytt7
Femina har en jättebra artikel om saker du aldrig ska säga till dig själv! Jag instämmer på allt!
veckonytt8
Mer mode! Mer mode! Grön jumpsuitsperfektion från Lindex! Alltså insett tusen emojis med hjärtögon!
veckonytt9
Tycker du brun-utan-sol (BUS) verkar komplicerat? Den tiden är förbi! Bästa Skincity har gjort ett BUS-test där du fyller i ditt svar på massa frågor och sen får du förslag på BUS som passar din hud och dina preferenser. Nu saknas bara någon som kommer hem till en och applicerar det. Men det lär väl bara vara en tidsfråga!? In och gör testet med dig! Lite fejkad solkust hud har verkligen ingen dött av!

Ha en riktigt fin vecka min vän! Själv har jag fem veckor kvar tills jag har semester! OMG! Längtar ihjäl mig!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Jag måste skaffa hängmatta!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

haha japp jag med!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x