Semester igen och morgonen börjar med sol

christinas besök-1
Åh äntligen! Min lilla stop-over på kontoret är över för denna gången och nu har vi äntligen äntligen semester tillsammans. Alla tre. Vi har inte många sommarplaner och det känns verkligen skönt. På söndag får vi övernattningsgäster och förra helgen hade vi Christina och flickorna på besök. Alma och Estrid har känt varandra sedan de föddes. Det är bara två månader mellan dem och jag och Christina var föräldralediga ihop med Sara. Almas storasyster Luna är sex år. Våra flickor leker så himla fint tillsammans.
christinas besök-2
När barnen stojade i poolen och i trädgården satt jag och Christina i skuggan och tittade på fotboll.
christinas besök-3
Christina var väldigt sommarchic.
christinas besök-4
Det var fullt ös här hemma med våra flickor. Vi hann med fika och middag, frukost och strandbesök, lunch och fotboll igen. På kvällen ville flickorna sova tillsammans och alla somnade i Estrids säng. På kvällen gick vi upp och tittade till dem och då sov dem huller och buller, med ben och armar om varandra och snarkade ikapp. <3 <3 <3
christinas besök-5
Vi fick stor användning för utklädningslådan och vips sprang det runt en zorropirat, en balettprinsessa och en halvnaken croupier.
christinas besök-6
Utklädningskläderna har vi ärvt förutom ett set med croupierkläder. De hittade vi ju på den här loppisen. 
christinas besök-7
christinas besök-8 christinas besök-9
Häromdagen fick kompiskretsen tillskott av en ny bebis och jag ser så fram emot att träffa lilla pojken! Och min syrras graviditet fullkomligen flyger fram och jag längtar mig tokig efter min första systerson! <3 <3 <3

Nu börjar min semester. Vår semester. Solen lyser, banangröten står på spisen, stranden kallar och jag njuter. Har du semester nu?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x