Veckonytt #226

Åh, vilken underbar dag! Jag vaknade till en solig dag och en solig unge. Jag rivstartade morgonen med jogg i morgonsol och shorts och vid nio var jag duschad och hade ätit frukost. Nu sitter jag här med en kopp kaffe och känner mig riktigt inspirerad! Idag ska vi träffa fertilitetsläkaren och jag känner mig faktiskt trygg. Imorgon kommer ett inlägg med mina funderingar från dagens läkarbesök.

Men nu går vi över till lite inspiration för att kicka igång veckan. Först ut är denna ljuvliga blus (adlink).

Denna blus är helt magisk! Så sval och elegant och perfekt för den varmare tiden som kommer nu (adlink).

Jag har ju påbörjat en viktresa nu och jag har faktiskt ett plagg som motiverar mig. Och det är att jag så gärna vill ha en blus eller klänning från by Malina. Tycker de är helt sagolika. Denna hallonrosa blus är ju som en dröm! (adlink).

Åh, i sommar vill jag ha massa ljuslyktor på vår uteplats. Så drömmigt! Dessa kommer från Tell me more och finns här.

Ni fortsätter fråga mig om min shacket från H&M som ju tyvärr är slutsåld. Nu finns denna variant hos Ellos och den går upp till storlek 48 (adlink).

Alltså OMG har du ens sett en mer perfekt kostym! Jackan finns här och byxorna här.

Älskar bermudashorts! Så trendigt för sommaren! Och perfekt för er som får lårskav av för korta shorts! Trendig och bekväm! Kan det bli bättre? Dessa shorts kommer från H&M och finns här (adlink).

Här är ännu en dröm från by Malina! Detta måste vara den mest perfekta sommarklänningen! jag blir helt förälskad! (adlink).

Vi kör en sommarklänning till för man kan ju inte få för lite av dem! (adlink).

Triss i sommarklänningar blir det med denna goding! PERFEKTION! (adlink)

Ha nu en riktigt fin vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Tessan
Tessan
3 år sedan

Så mycket fint! Jag blir så glad av att läsa att du nämner din viktresa, men ändå inte lägger allt fokus på den. Det känns så sunt och klokt. Jag är också där, jag vill gå ner i vikt och har kommit en bra bit på vägen. Vill gå ner framförallt av hälsoskäl men också av rent ytliga skäl – jag vill kunna gå in i butiker och veta att plaggen kommer att passa mig. Så att jag inte behöver leta plus size-avdelningar. Jag har några drömplagg, och plagg som jag bestämt att jag ska ha när jag nått mitt mål. Efter att ha köpt vinterjacka på nätet i flera år för hitta någon i min storlek så ser jag fram emot att köpa en riktigt snygg, välsittande och lyxig vinterjacka/kappa – du vet ett riktigt statementplagg gärna i en smashing färg och inte bara en trist svart täckjacka för att det var det som passade. Det blir nog redan till hösten förhoppningsvis om allt går som jag tänkt.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x