VÄRLDSPREMIÄR för Fiercly Fearless Females


I present FIERCELY FEARLESS FEMALES!

Jag är så otroligt stolt och glad över att få presentera världspremiären av vår talkshow ”Fiercely Fearless Females”. I denna första video får du en presentation av mig och Caroline. Min fellow fierce sister. Den här talkshowen ska vara en förlängning av våra bloggar och förmedla samma sak som våra bloggar. Nämligen giripower, systerskap, öppenhet, glädje och gemenskap. I våran talkshow är inget tabu och allt är tillåtet. Det är högt i tak, mycket skratt och ibland en hel del allvar. Vi ska prata om allt du pratar om med din bästa vän. En axel att gråta mot, en vän att skratta med, ett träd att stötta sig mot. Detta är bara början på vad jag hoppas ska bli något stort. En samlingsplats för tjejer och kvinnor (och de män som vill såklart) där vi står starka tillsammans. Och där ni läsare kan interagera med varandra också. Girlpower när det är som bäst med andra ord!

För att detta ska bli bra är DU en otroligt viktig del. Det är för dig och till dig vi pratar. För att inte säga att det är MED dig vi pratar. Har du en fråga eller fundering, make your voice heard. Skriv i kommentarsfältet eller skicka ett mail. Var anonym eller inte, det väljer du själv. Vår ambition är att släppa en film i veckan och ju mer vi interagerar med dig, desto bättre kommer filmen bli.

Jag har stora förhoppningar på den här youtube-serien och det är med skräckblandad förtjusning jag idag lägger upp filmen. Jag hoppas verkligen att du gillar filmen och vill ha mer.

Framförallt vill jag tacka Caroline som är den som gör hästjobbet när det kommer till redigeringen av filmerna. Utan dig vore detta aldrig möjligt! Du är verkligen den stora stjärnan. En annan behöver ju bara put on some lipstick and show up typ! =)
fiercely fearless females

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 år sedan

Så bra jobbat tjejer! Härligt med lite powerbrudar som kan snacka om allt, både high and low!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
7 år sedan

tack anna! kom gärna med input på vad du vill att vi ska prata om.

Josefin
Josefin
7 år sedan

Kan inte låta bli att notera att C satt och pratade väldigt länge om dina positiva sidor och du… sa bara att det bästa med C är att hon skrattar åt dina skämt? Anar man en något narcissistisk personlighet?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefin
7 år sedan

Haha ohhhh you’re throwing shade sister!

Ulla Wolter
Ulla Wolter
7 år sedan

Jätteroligt att se och lyssna på! Och så lärde jag mig ett nytt ord på kuppen. Kallade ni det ” yuggemamma”? Och hur är en sådan? Ser fram emot nästa video!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla Wolter
7 år sedan

juggemama! =) det är en bitsk, stark jugoslavisk/östeuropeisk mor med skinn på näsan, bestämda åsikter och en riktigt stark kvinna. typ så! =)

Caroline
Reply to  Ulla Wolter
7 år sedan

Ulla, om du fortsätter att titta kommer du snart se vad Frida menar 🙂

Caroline
7 år sedan

PUSS FRIDA!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

right back at ya!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x