Veckonytt #53

veckonytt1
Svensexa check! Möhippa check! 19 dagar kvar till bröllopet check! Jag går officiellt in i total weddingmode nu! Det blir ändå ett veckonytt idag. Såklart! Jag älskar ju att starta veckan med ett peppigt inlägg.

Vi börjar med dessa underbara sängkläder till barnrummet. De kommer från Minimuhuu och är i linne, bomull och ljuva pasteller.Jag tar one of each please!
veckonytt2
Den grymma bloggaren Andrea Hedenstedt har gjort en klädkollektion för NA-KD och jag älskar denna rosa tröja. Den är perfekt både uppklädd och nerklädd, och jag älskar att supporta inspirerande bloggare! Här ser du hela kollektionen.
veckonytt3
Nu kommer det naturlig rosa choklad! OMG så instagramvänligt och förhoppningsvis väldigt gott.
veckonytt4
Här fick jag lära mig hur jag städar mitt hem på 20 minuter. Love love love it!
veckonytt5
Wakakuu har fått in min drömjacka. En Khloe från Moncler. Så lyxig, varm och gosig. Jag vet inte när i livet denna ska bli min, men jag lovar en dag ska den bli det!

veckonytt6
Jag ÄLSKAR spode och har en nätt samling hemma. Jag hade väldigt gärna kompletterat min samling med dessa underbara muggar. Det är något visst med engelskt porslin och särskilt när det är blå och vitt.

Ha nu en underbar dag och kom in efter lunch för då får ni stora bröllopsuppdateringen OCH jag kommer behöva din hjälp!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anita
6 år sedan

Så fin mugg!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x