Veckonytt #97

Ny vecka, nya tag! Jag har en väldigt hektisk vecka på advokatbyrån så jag ser fram emot att ta mig igenom den. Först ut i veckans veckonytt är BBC-dokumentären jag var med i. 45 minuters filmat material blev dessvärre nedklippt till 15 sekunder. Såhär är det ju i tv och jag tänker att 15 seconds of fame är bättre än no seconds at all! =) Efter 8:50 kommer jag in. Men kolla in hela avsnittet, väldigt intressant!veckonytt1 veckonytt2 veckonytt3
Isabella Löwengrip har köpt ett nytt hus och det är SÅ grymt snyggt! Alltså shut up vad cool hon är. Frånskild småbarnsmorsa som kan köpa ett hus för 30 miljoner. Sinnessjukt vilken resa hon gjort. Och gör. Man kan tycka vad man vill om henne. Jag personligen älskar henne. Snacka om att vara ett levande fenomen!
veckonytt4
Det ljuvliga och lyxiga sminkmärket Hourglass kommer nu till Sverige och jag är O-V-E-R the moon! Dessa glittriga krämögonskuggor är MÅSTE flytta in i min necessär.
veckonytt5 veckonytt6
Joanna Swica är en stor girlcrush hos mig just nu. Hon bloggar om mode och träning (och typ livsstil också) hos Metro mode och är sååå cool. Hon tränade inför Iron Man och var med om en allvarlig cykelolycka. Trots detta kunde hon ett antal veckor senare ändå ta sig över mållinjen i Iron Man. Wow, vilken kvinna! Och hon gör mig så sugen på kort hår!
veckonytt7
Alltså jeansjacka för barn och mamma med personliga patches på ryggen! <3 <3 <3 Jag är officiellt in LOVE!
veckonytt8
Anja Forsnor visar ett mellisrecept som jag bara älskade! Så grymt bra samarbete hon gjort här med Friggs. Jag kommer definitivt testa att göra dessa mellisar på jobbet.
veckonytt9
Hörde ni Sara Danius sommarprat? *insert dramatic music*. OMG vad det sved i öronen när man hörde henne tala. Hon var magnifik, feministisk, stark och modig. Du måste lyssna. Det är faktiskt en order.

Ha nu en grym vecka!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Susanna
5 år sedan

Så bra du var i rutan!!! Skal se hele senere. Og ja Sara Danius prat var årets beste i min bok. kram

Sarah
5 år sedan

Så tråkigt att de blev så nedklippt :/ Va handlar de om? 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sarah
5 år sedan

Det handlar om bilden av Sverige som finns på vissa håll utomlands. Att vi var ett paradis som nu krackelerar under all invandring. En delvis korrekt och delvis helt felaktig bild.

Katja
Katja
5 år sedan

Bra klipp och hela programmet var väldigt intressant!Grattis!

Ida
Ida
5 år sedan

Grymt bra framträdande, heja dig! och nu blev jag grymt sugen på att kolla hela programmet. Klockan springer iväg så får göra det imorgon! Men får jag fråga, (har inte läst bloggen länge) arbetar du med ngt inom politiken? Eller hur hamnade du i detta programmet? 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ida
5 år sedan

ja precis! jag är fritidspolitiker för liberalerna. Och så är jag integrationspolitisk talesperson för Liberala kvinnor.

Joanna Swica
5 år sedan

Vad gullig du är! Tack ♡

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x