Veckonytt #133

Det är inte klokt vad tiden bara flyger iväg. Jag har SÅ mycket att göra på jobb och det känns faktiskt riktigt roligt. Sen har jag trädgården som behöver lite uppmärksamhet i princip varje dag. Och det är också SÅ roligt. Bloggen är rolig, min familj är rolig och att sova är också roligt. Haha, ja mycket som är roligt och en ekvation som inte alltid går ihop. Ni komma få mysa denna tisdagskväll med ett veckonytt istället för att peppa igång en måndagsmorgon. Men det går väl lika bra med tänker jag.

Först ut är denna magiska väldigt ”ganni-aktiga” klänning från Lindex. Högt upp på min önskelista må du tro!

Alltså ahhhhh vad vi kommer älska den här serien mina vänner. Den heter Gentleman Jack och är baserad på den sanna historien om Anne Lister. Genom kodspråk beskrev hon sitt liv på 1800-talet. Och vilket liv sedan! Hon bröt alla koder och var lesbisk, ägde gods och var affärskvinna ut i fingerspetsarna. Sen spelas den här rollen av en av mina favvisskådisar Suranne Jones. Den visas på HBO.

Som officiell hudvårdsnörd blev jag förvånad när det helt plötsligt visade sig att det fanns något jag inte hade koll på. Nämligen cica. Tack för hudvårdsskola hos Jessica för nu har jag då lärt mig att cica är den nya it-ingrediensen inom hudvård. Den har kommit till västvärlden tack vare att koreansk hudvård börjat bli stor även på vår marknad. Cica är en välgörande ört som är antiinflammatorisk och antioxidant och har massa andra superegenskaper. Läs mer inne hos Jessica.

Jag älskar att hitta användningsområden för alla mina blommor. Den här artikeln ville jag dela med mig av till dig. Förhoppningsvis inspirerar den dig lika mycket som den gjorde mig.

Jag tycker faktiskt Taylor Swift verkar så himla bra, cool och vettig. Jag gillade verkligen den här artikeln med 30 saker hon lärt sig innan hon fyllde 30. Jag kände igen flera av tankebanorna. Och jag tänker hur otroligt givande det är med en superstjärna, med en enorm räckvidd, som kan påverka människor att må bättre i sina liv. Himla fint och bra!

Drömvattenkanna number one!

Linda-Marie Nilsson och Sophia Anderberg är grymma kroppsaktivister. De har verkligen gått i bräschen för alla de kroppspositiva personer som numera blivit onlineprofiler. Modiga och magiska!

Vardagslyxiga detaljer som får ditt kök att gå från trist till extra allt. <3

Ja jag vet att påsken har varit signed, sealed and delievered sedan en tid tillbaka. MEN när jag såg Jasmina Bylunds bilder så bara dog jag. Hur vackra ägg? Hr underbar komposition? Hur ljuvliga färger? Ögongodis blir jag aldrig trött på även om det inte i sig är i rätt säsong.

Vilket magiskt hem! Och kolla bara in barnrummets tapet, och hur vackert den gifter sig med sovrummets tapet. Jag är så mesig känner jag. Jag vill ha tapet men vet liksom inte riktigt vilken, var eller hur. Åh, jag bara måste våga känner jag! Har du tapet? Hur tänkte du kring tapet?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x