Veckonytt #188

Veckorna flyger fram och nu är det blott 15 arbetsdagar kvar för mig innan jag går på semester och jag ser verkligen fram emot det. Långa lata dagar på stranden, picknicks, utflykter i Skåne, mycket grillning och så ska jag läsa massor med böcker! Men innan dess är det dags att peppa igång veckan och det gör vi såklart med ett rykande nytt veckonytt.

Först ut är denna fina kjol från H&M (adlink). En perfekt sommarkjol som kan kläs upp till arbetet och ner till stranden. Slitsen är också så himla fin tycker jag. Men skynda på, jag såg att det bara var några stycken kvar!

Alltså WOW! Dessa byxor verkligen skriker FRIDA! Sköna, lyxiga, flowy och så ser de så lyxiga ut! Men prislappen är raka motsatsen. Det tackar vi Lindex för (adlink).

Nu är tiden också kommen för stora voluminösa luftiga sommarklänningar. Detta magiska plagg som inte sitter åt någonstans, och som man inte svettas så förfärligt i. Jag älskar det! Denna fina finns här (adlink)…

…och även denna är från & other stories och finns här (adlink).

I sommar ser jag mig själv ta morgondopp prick varenda solig morgon! Eller såhär, jag ser mig själv ta en morgonpromenad och att David och Estrid möter mig vid bryggan för ett gemensam morgondopp. Jag tänker att de tar med sig frallor och kaffe och så äter vi frukost efteråt. GIVETVIS vill jag vara insvept i en ljusblå krispig morgonrock. Denna är perfekt för min inre sommaridyll (adlink).

Är du plussize och längtar efter en härlig kimono? Look no further! Denna MAAAAGISKA morgonrock/kimono är från Cellbes och går upp till storlek 64. Helt sagolik!

Jag blev så glad när jag läste den här artikeln om Fredrik på Österlen för det är högst upp på min lista av utflykter jag vill göra absolut prick nu! Jag är också så glad att han fått en egen tv-serie! Han verkar så fin och mysig!

Jag pratar ofta om hyaluronsyra men kanske du inte vet vad jag pratar om? Helt förståeligt för vem har koll på sånt. Men borde du ha koll på det? JA! Detta är DEN magiska ingrediens som du bor ha i din hudvård för det är den ingrediens som binder fukt i huden och ger dig pumpad hud. Här finns en toppenbra artikel som du bör läsa!

Nu när vi kanske inte kommer resa så mycket tycker jag det verkligen är dags att upptäcka vårt vackra land lite mer. Jag hatar att tälta och göra hela campinggrejen. Det är verkligen INTE min grej. MEN glamping (glamorös camping) är lite mer min melodi! Här är en artikel om fina campingställen att besöka i Sverige.

Jag drömmer alltid om lyxväskor! Den här artikeln listar sommarens hetaste designerväskor. Perfekt om du vill investera i en lyxväska, men lika perfekt att läsa och memorera för att bli inspirerad och hitta liknande modeller i en annan prislapp.

Ha nu en underbar vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x