Kroppsprodukter för en frusen själ

kroppsprodukter
Ibland är kroppen frusen och ibland är själen frusen. Vi har alla sådana dagar när vi behöver ta hand om kroppen och själen lite extra. Därför ville jag tipsa om de finaste kroppsprodukterna som verkligen är det lilla extra. Dels är de vackra i badrumsskåpen och hyllorna och sen ger de superhärliga resultat.

kroppsprodukter
1. En riktigt Rolls Royce handkräm erbjuder Sensai (klick – adlink). Den erbjuder rejält med återfuktning och skyddar händerna mot torrhet, rynkor och ojämn pigmentering. Den skyddar även händerna från farliga UV-strålar.

2. Kerstin Florians body peel (klick – adlink) är en produkt jag själv är SÅ nyfiken på. Det är som peelingpads fast för kroppen! My god! Förbehandlare kompresser som du bara stryker över kroppen för en snabb och effektiv peeling. Jag tänker att den här produkten är toppen dem med acne på kroppen eller för oss med röda små prickar på armarna och/eller benen.

3. Babor kroppsolja (klick – adlink) ger mig starka habegär! Jag älskar kroppsoljor och tycker få produkter är lika sköna att smörja på och ger lika bra resultat som kroppsolja.

4. Händerna upp om du har trötta ögon! *vinkar med båda händerna* En lugnande ögonmask är precis vad jag vill unna mig själv i detta trötta småbarnskaos. Denna eyemask från Estee Lauder (klick) checkar av allt jag tycker om när det ska lyxas till. Njutningen av att sedan ta av ögonmasken och ha ett helt återfuktar område runt ögonen. Omedelbar uppiggare!

5. Doftljus! Alltid doftljus för att värma en frusen själ. Den här från 19 candles (klick) doftar fräscht av nytvättat och är en fröjd för ögat!

Ta nu hand om dig! Unna dig lite skön egentid med avsläppande musik eller en intressant podcast. Livet är till för att njutas av, inte att stressa igenom!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Josefine
Josefine
7 år sedan

Frusen själ kanske inte är ett så dumt uttryck för hur jag mår just nu! Deltidssjukskriven för utmattningssyndrom, två föräldrar som båda är allvarligt sjuka samt det vanliga vardagspusslet har tagit ut sin rätt… Lyxade till det med en Skincity-leverans som kom idag och ett paket med Rituals -produkter är på väg. Ytligheter som kan pigga upp helt enkelt! 🙂
Kram på dig!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
7 år sedan

Men gulle du! Jag lider med dig just nu. Mmed risk för att låta klämkäck (ja skjut mig då) så tror jag att man enbart tilldelas så mycket ”lildande” som man orkar bära. This to shall pass! <3 Låt oss istället fokusera på dina inköp! Berätta ALLT som du köpte från skincity och rituals! KRAM!

Josefine
Josefine
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Det är nog sant (men klämkäckt nej!)!:)
Det blev lipoil från Clarins (igen! Vet inte hur ofta jag beställer det, använder det flera ggr dagligen) samt ansiktsspray från Jane Iredale (känns skönt men gillar inte doften..).

Från Rituals blev det duschkrän, lotion och scrub i serien Sakura. Kul med lite nytt att testa!
Kram!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
7 år sedan

åh jag älskar också den lipoilen!! Jag kan varmt rekommendera ansiktsspray från Elisabeth Arden PRO. Älskar den!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x