
Solen lös över Malmö och gav oss världens finaste påskväder igår. Jag tog fram min inre Marta Stewart och hade i dagarna tre förberett inför påsken. Jag tycker det är skönt att förbereda så mycket som möjligt i förväg så blir det inte stressigt. Vi hade bjudit in våra respektive föräldrar, min syster med kille och vår granne Karin. Nio vuxna och en liten bebis. Vi bjöd på trerätters som självklart inleddes med traditionell sill. Till det serverades ägg med sweetchiliröra och räkor, gravad lax och grahamskex med vispat smör.

Till huvudrätt serverades en lammstek med en örtig sås och primörsallad. Det var perfekt att servera lamm för jag behövde bara bryna det och klappa in kryddorna precis när gästerna skulle komma och sen skötte lammet sig själv i 1 timme och 15 min. Då hann vi alla dricka fördrink, prata och äta förrätt i lugn och ro.

Paula och Fredrik matchade! <3

Estrid var påskfin i klänning från Noa Noa och gillade inte räkor men älskade sparris!

Till efterrätt serverade jag en chokladmousse med hallonkräm och chokladcrumble. Jag serverade dem i små glas så de inte blev allt för stora och mäktiga. Sen blev det lite påskgodis och kaffe och vid 19.30 vinkade David hej då till gästerna och jag nattade Estrid. Det var ingen märkvärdig eller annorlunda påsk. Men den var ändå perfekt. Det var, som jag skrev igår, en riktig revansch från förra årets påsk och jag gick och la mig med solsken i bröstet.

Idag lyser solen igen och vi ska köra bilen till Österlen och träffa våra älskade vänner Andreas och Agnes, och deras gulleplutt Tage. Vi kommer äta lite lunch och titta lite på konstrundan. Men inte är helgen slut för att det är söndag. David är ledig även imorgon och det känns dödslyxigt. Imorgon ska vi fortsätta påskfirandet och träffa min mormor och morfar. Än så länge får påsken 10 av 10 möjliga!
Påskafton
Du kanske också gillar...
Event med Yves Rocher hos the Vault
I torsdags hade jag en riktigt nyp-mig-i-armen-stund! Jag valde att satsa på att jobba som influencer mitt under pandemin och därför har inga events, mingel eller tillställningar blivit av. Det har på ett sätt varit skönt eftersom jag verkligen har kunnat fokusera på mitt arbete och inte bli splittrad. Men å andra sidan, vem älskar … Continued
Så har julafton och juldagen passerat
Klockan är halv nio och det är först nu jag haft möjlighet att titta in i bloggen. Julafton och juldagen har passerat i en rasande fart. Det blev en fin julafton, såklart med lite stress och jäkt som det ju alltid blir när man ska rådda något med en två-åring i närheten. Men gästerna kom … Continued
Hallongården är det perfekta utflyktsmålet
För någon vecka sedan åkte jag och Estrid på en liten utflykt till Hallongården. Där träffade vi mina föräldrar och min syrra. Det är en underbar plats för en barnfamilj. Vi började vår utflykt med våffelbuffé. Här snackar vi bra grejor! Sen tittade vi på alla djuren! Det fanns getter. Och hönor! De sprang in … Continued
Första advent, madame Stoltz och förkylningen
Ja, så har vi haft årets första advent och för egen del är jag fortfarande så himla förkyld. Tro mig, jag är utmattad. Smärtan i min hals just nu är helt sinnes. Jag knaprar strepsils och bafucin i en helt annan mängd än rekommenderad dos men det är det enda sättet jag tar mig genom … Continued
Veckonytt #2
Nu vecka, nya tag och här kommer mina bästa länkar för att kicka igång din vecka. För den intresserade vill jag tipsa om regeringens utredning som kom i veckan som handlar om samtycke vid sexualbrott. Otroligt intressant läsning! Om du gillade min senaste tutorial, och är sugen på fler videos med vardagssminkning, vill jag rekommendera … Continued
Recept på Earl grey-drömmar
Earl grey är mitt favoritte och när jag hittade ett recept på drömmar med earlgreysmak var jag bara tvungen att testa och det blev såååå gott. Jag fick en kommentar om receptet och jag aim to please så här har ni receptet. Jag hittade det i tidningen BAKA och ändrade det lite efter vad jag … Continued