En dag på kollo

Det är en gåva att fortfarande ha min mormor och morfar i livet. Nu är vi fyra generationer kvinnor vilket är så himla fint. De har en gullig liten kolonistuga som de bor i under sommaren. Det är så mysigt att gå dit och besöka.

Min mormor är jätteduktig på blommor och hon köper alltid blommor till mig och Paula. När man är på kollo får man alltid gå runt och titta på hennes blommor och önska en styckad planta till hösten. Nu inväntar jag spänt en supertanker höstflox. Här är Estrid med sin älskade sommarlovspresent, en hoppboll. Den följer just nu med oss överallt. <3

Estrid gillar bäst kollos lekplats och fikan med tårtbit.

Det är fint nu när hela familjen är ledig tillsammans. Åh, vad jag njuter av denna tillsammanstiden.

Poser! 😉

Här satt vi i skuggan av parasoll och drack kaffe ur små blommönstrade koppar. Och åt tårtbitar.

Min gulliga lilla oma! <3

Hon är långt upp i 80-årsålder men leker alltid med Estrid. Hon testade Estrids hoppboll (och då hade jag panik i hela kroppen) och sen gungade hon (då kände jag mig lite lugnare). Jag känner att vi inte kan gå till en klättervägg med min mormor och morfar får då kommer min lilla mormor försöka bestiga.

Denna gulliga lilla människa! <3

Jag hade på mig min bästa sommaruniform. Shorts, luftig skjorta och sandaler.

Hela tjejgänget! <3 En fin dag på alla sätt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x