Veckonytt #168

Jag har sovit oroligt i natt och när jag vaknade av en hemsk mardröm vid 3 valde jag att gå upp. Nu sitter jag här och skriver till er istället. Förr i tiden kunde jag få ångest när jag inte fick den sömn man behöver. Men sen vi fick barn har jag liksom helt kapitulerat inför det faktum att sova får jag göra igen när hon är tonåring typ. Nu tycker jag det mest är mysigt att vara uppe själv när alla andra sover. Jag har en galen jobbvecka framför mig och jag längtar oerhört till fredag kl 16.00. Då har jag överlevt denna vecka. Sen hoppas jag innerligt att det lugnar ner sig lite. Men detta är också tjusningen i mitt arbete. Att det är snabba puckar, saker som måste göras, förhör som blixtinkallas. Det ger lite action och fart i arbetet. Men nog om det, över till veckans veckonytt. Som man kan tro är sponsrat av & other stories men det är det inte. Jag är bara så otroligt förtjust i deras senaste nyheter.

Först ut är en artikel som heter ”how to get to the gym if you really hate working out (like me)”. Haha, det är nog måååånga som känner igen sig i detta.

Just nu visas ”Hedwig and the angry inch” på Malmö dramatiska teater Hipp i Malmö. Jag vill SÅ gärna se den. Min favoritskådis Lindy Larsson är med och allt han går är magiskt. Såhär beskrivs teatern: ”Transpersonen och rockstjärnan Hedwig föds som Hansel i kalla krigets Östberlin och sitter under sin uppväxt med huvudet i en avslagen ugn och sjunger med i listettor från amerikanska arméns radiokanal. Hansel längtar till väst och genom ett äktenskap med en amerikansk soldat, via en misslyckad könsoperation tar hon sig till USA där hon tror sig återigen hitta kärleken men lika snabbt förlorar den igen. Med musik inspirerad av artister som David Bowie, Debbie Harry, Iggy Pop, Lou Reed och 70-talets androgyna glamrockscen och den tidiga punken, delar Hedwig avskalat med sig av sin fängslande och brutala livshistoria.” Nu ska jag verkligen hitta någon att gå med!

Har du hört talas om capsule wardrobe? Det är när man skapar en perfekt garderob genom att använda ett fåtal klassiska och grundläggande plagg (lite som en basgarderob) som sedan kompletteras med något trendplagg. På så sätt har man alltid en garderob där allt passar ihop. Här är en fin artikel som verkligen går igenom hur man skapar en perfekt capsule wardrobe.

Hur fin är inte denna blus från Ida Sjöstedt? Väldigt användbar!

Nu kommer ett race från & other stories men OJ OJ OJ vad mycket snyggt det har kommit in nu. Dessa boots är PERFEKTION!

Och denna kavaj då! Visst vill man möta våren i denna?

SKOPERFEKTION! Måste måste måste köpa dessa!

Slutligen, det sista från & other stories, är dessa magiska byxor! Visst märks det att jag är sugen på våren? Nu kommer alla pasteller och jag älskar det!

Så bra artikel! ”7 frågor du måste ställa dig själv – innan du blir tillsammans med ett ex igen”. Jag är mest av tanken att är det någonsin värt att bli tillsammans med ett ex igen!? Jaja, det finns säkert ett undantag här och där men oftast tog det väl slut av en anledning tänker jag.

Slutligen! DENNA VÄSKA! Den ser SÅ lyxig ut men är ett riktigt budgetfynd för 399 kronor! Jisses!

Nu önskar jag dig en riktigt fin start på veckan! Vi ses på andra sidan! 😉

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x