Idag ska lilla Harry Sven döpas

dop-1
Idag ska Harry döpas och jag ska sjunga i kyrkan. David spelar piano med mig. Jag ska bli fadder. Det har jag aldrig varit innan och det känns väldigt speciellt att få vara det åt Harry. Han kommer med solen ska ni veta. Idag strålar det varmt över hela vår lilla strandort och överallt ser man vårflanörer och folk som fixar i trädgården. Mysigt!

Jag tittade egentligen in för att visa Harrys paket. För flera år sedan var vi på en julmarknad där jag köpte handtryckta pappersark. Dessa har jag sparat och se nu vilket fantastiskt presentpapper det blev. Den lilla sammetspåsen där uppe innehåller tre stycken nagellack till Alma som vi ska fira imorgon. Sammetspåsen fick min mamma med sig hem från Indien, innehållandes te. Min poäng med detta är att spara alltid små påsar, förpackningar, band och sånt. Det är de här små stuvbitarna som gör presenterna så fina. Om Harrys paket har jag bara tagit enkelt steksnöre. Det blir fint fokus på pappret med en så diskret band.

Nu ska jag göra mig i ordning och packa ihop min familj i bilen. Sen blir det dop. Tänk att ens lillasyrra är morsa nu! Och ikväll blir det mello som vanligt. Som jag älskar dessa mellohelger.

Ha nu en underbar helg fina vän! Och du, tack för att du är här inne hos mig. Det är så skönt att känna att jag har er alla.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
5 år sedan

Vilket fint uppdrag, hoppas att dagen blev perfekt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
5 år sedan

Dagen blev hur fin som helst! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x